Sute de autoturisme Dacia, rechemate în service. Ce probleme au

432
Sute de autoturisme Dacia, rechemate în service. Ce probleme au - img7283655x436-1549616624.jpg
Dacia recheamă în service mai multe mașini din cauza unor probleme tehnice identificate abia acum. Sunt vizate cele mai populare și mai noi modele Dacia și trebuie să te prezinți la cea mai apropiată reprezentanță.

Dacia cheamă din nou în service modelele Logan, Sandero și Logan MCV din generația a doua, dar și noul Duster, după ce a fost identificat un defect la bateria de 12 volți, care poate crea probleme la pornire.


Dacă deții unul dintre aceste autoturisme, este recomandat să te prezinți la cel mai apropiat service al companiei românești.

Acolo, cel mai probabil o să trebuiască să faci o programare, iar mecanicii o să-ți verifice bateria pentru a vedea dacă prezintă sau nu acel defect. Procedura este simplă. Dacă se găsesc probleme, îți vor înlocui bateria cu una nouă. Întreaga "reparație" ar trebui să dureze în jur de o oră, iar costurile vor fi acoperite integral de către companie.

Deocamdată, au fost identificate 323 de automobile afectate, dar la jumătatea lunii trecute, Dacia a rechemat un număr mult mai mare de mașini în service, tot din cauza unor probleme tehnice la modelele mai noi.

Atunci, reprezentanții Dacia au anunțat că 13.303 automobile trebuiau readuse în service-urile companiei românești, pentru a se remedia o problemă la airbagul șoferului.

Modelele vizate au fost Logan din generația a doua, Dokker și Lodgy.


sursa: playtech.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3633 secunde