Descoperă cum să îți transformi fiecare călătorie într-o experiență memorabilă la volanul noului Jaguar E-PACE

173
Descoperă cum să îți transformi fiecare călătorie într-o experiență memorabilă la volanul noului Jaguar E-PACE - untitled-1526640301.jpg
În luna mai, noul model Jaguar - E-PACE va fi în centrul atenției. Dealerii oficiali Jaguar Land Rover organizează o sesiune de test-drive-uri în cele mai importante orașe din țară: București, Constanța, Cluj și Iași.

Caravana Jaguar E-PACE a dat statul experiențelor de test-drive pe 16 mai, în București. În perioada 19-20 mai, mașina va fi disponibilă pentru test drive la Constanța, în intervalul 10:00-18:00, zona Amster`s Beach Mamaia.

Următoarea oprire va fi între 23 - 24 mai la Cluj, zona Vivo Center, iar în perioada 26 - 27 mai Jaguar E-PACE va staționa la Iași, zona Palas Mall.

Înscrierile la test-drive se vor face în limita locurilor disponibile.

Pentru mai multe detalii despre test drive-ul din orașele selectate, contactează dealer-ul local.

Despre Jaguar E-PACE

Jaguar E-PACE este un SUV compact cu 5 locuri, care înglobează designul și performanțele unei mașini sport Jaguar într-un vehicul spațios, practic, cu tracțiune integrală. Este cel mai nou membru în gama SUV-urilor Jaguar, după conceptul I-PACE, primul SUV electric și F-PACE, câștigător al distincțiilor "Mașină anului 2017" și "Cel mai bun design 2017".

Mașina a primit calificativul de 5 stele la testele Euro NCAP, ceea ce confirmă că modelul atât de așteptat se numără printre cele mai sigure de pe piață.

Modelul Jaguar E-PACE, cel de-al doilea SUV al mărcii, este disponibil spre vânzare, având un preț de pornire de 30.940 Euro cu TVA inclus.

Detalii suplimentare despre Jaguar E-PACE:

 Modelul Jaguar dispune de un habitaclu foarte spațios având o lungime totală de 4.395 mm ce permite o călătorie în condiții excelente de confort pentru 5 persoane și oferă în spate un spațiu generos la picioare, de 892 mm, în timp ce capacitatea mare a portbagajului, de 577 litri, a fost posibilă prin utilizarea unei suspensii spate cu o configurație cu braț integrat.

 Sistemul de tracțiune integrală Active Driveline prezent pe E-PACE este o premieră tehnologică pentru Jaguar. Configurația inteligentă îmbină tracțiunea extraordinară și comportamentul unic al unui Jaguar cu propulsie. Capacitatea sistemului de a distribui cuplul motor asigură stabilitate optimă, dinamică și un consum redus de combustibil, în toate situațiile.

 Sub capotă, E-PACE se remarcă prin gama de motoare Ingenium diesel și pe benzină, eficiente și puternice. Motorul Ingenium turbo pe benzină, ce dezvoltă 300CP și echipează modelul E-PACE, asigură o accelerație de la 0 la 100 km/h în doar 6,4 secunde și permite atingerea unei viteze maxime, limitate electronic la 243 km/h. Pentru clienții care pun accentul pe eficiență, motorul diesel Ingenium, ce dezvoltă 150CP și dispune de tracțiune față, permite reducerea emisiilor de CO2 la 124 g/km.

 E-PACE este primul model Jaguar echipat cu noua tehnologie TFT pentru Head-Up Display. Afișajul avansat poate proiecta pe parbriz cu 66% mai multe informații, utilizând grafică de mari dimensiuni, color și o claritate îmbunătățită.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.354 secunde