Dacia anunță că marca va produce automobile electrice

603
2
Dacia anunță că marca va produce automobile electrice - daciaelectrica4-1499612100.jpg
Dacia se pregătește să devină electrică. Producătorul român spune că va face și el acest pas, în contextul în care mai multe companii de la nivel mondial și-au prezentat deja planurile de reorientare spre mașinile cu motoare pe combustibili alternativi. 


Dacia anunță un pas important pentru producția sa. O adaptare la noile cerințe mondiale și intenția ca producția să se orienteze către mașini cu combustibili alternativi, potrivit Digi24.


"Evident, industria se pregătește pentru asta, iar Dacia este parte a acestei transformări în viitor. Anul 2040 este îndepărtat, însă nu foarte îndepărtat, astfel încât avem planuri pentru Dacia în aceste direcții. Important este însă să păstrăm ADN-ul brandului: să păstrăm Dacia ca mașină accesibilă. Vânzările de mașini ecologice au crescut în România de aproape trei ori în primele patru luni ale anului. Au fost vândute 548 de autoturisme electrice și hibrid, față de 195 în același interval din 2016. Benzinăriile s-au adaptat imediat la creșterea numărului de mașini electrice, astfel încât lângă pompele pentru carburanți, au montat stații de încărcare a bateriilor, spune Hakim Boutehra, director comercial grup Renault România.










Comentează știrea

Liviu Burebista
14 iulie 2017
Noroc ca am masina cu motor V8

Am sa cumpar masina electrica in momentul in care incarcarea bateriilor, va dura tot atat de putin timp ca sa-mi umplu rezervorul cu benzina si pretul masinii sa nu fie unul astronomic , cum este acum. In rest numai de bine, propaganda cu incalzirea globala merge inainte .

Constantin
21 august 2017
..

Stai linistit..nu este ptr tine

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3648 secunde