Un șaman vrea să-l înlăture pe "demonul" Putin! Nu este la prima încercare!

167
Un șaman vrea să-l înlăture pe

Articole recomandate

Autoproclamatul șaman siberian Alexander Gabyshev, care a început o călătorie pe jos prin Rusia pentru a-l alunga de la putere pe "demonul" Vladimir Putin, a făcut apel la suporterii săi din lumea întreagă să i se alăture în cea de-a treia tentativă de a-l alunga de la putere în această primăvară, relatează The Moscow Times, conform HotNews. Gabyshev a fost reținut de două ori anul trecut în timpul călătoriilor sale de-a lungul țării pentru a-l alunga pe Putin de la putere. Activiștii spun că autoritățile îl suspectează pe Gabyshev de incitare la extremism, acuzație penală care poate aduce o sentință de până la patru ani de închisoare.

"Bine ați venit în echipa mea, fiecare voluntar din Rusia și din lume", declară Gabyshev într-un filmuleț publicat duminică, anunțând a treia călătorie prin Rusia. Acesta a spus că se pregătește să înceapă a treia călătorie spre Moscova în martie.

Când și-a început prima călătorie spre Moscova din Iacuția în luna martie 2019, Gabyshev a estimat că va ajunge în capitala Rusiei în 2021. "Vom pleca ca o echipă, indiferent de deciziile Curții", a spus șamanul autoproclamant. "Eu nu respect decât legea lui Dumnezeu. A spus martie și martie va fi... Nimic nu ne va ține pe loc. Nu fac apel la nimeni la arme sau la violență", a spus el.

Alexandr Gabyshev și-a început primul marș în martie din Siberia și intenționa să ajungă în 2021 la Moscova, unde voia să organizeze o "ceremonie" pentru a-l alunga de la putere pe președintele rus Vladimir Putin, pe care l-a calificat drept "demon". A fost reținut prima dată în septembrie și trimis în regiunea sa natală Iakuția, în Siberia, unde a fost declarat "iresponsabil de actele sale din cauza unor tulburări mintale" după o expertiză medicală. În luna decembrie 2019, șamanul și-a reluat drumul cu doi prieteni și patru câini, dar a fost arestat din nou când mergea de-a lungul unei autostrăzi, a relatat o organizație care îi reprezintă interesele.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.41 secunde