Un nou uragan lovește Bermudele. "Humberto" va sufla cu viteze între 150 și 178 kilometri pe oră

151
Un nou uragan lovește Bermudele.

Articole recomandate

Un nou uragan lovește Bermudele. "Humberto" va sufla cu viteze între 150 și 178 kilometri pe oră.


Uraganul Humberto a crescut în intensitate marți dimineață, fiind însoțit de rafale de vânt cu o viteză de 150 de kilometri pe oră, și urmează să devină un uragan "major" cu rafale de vânt de 178 de kilometri pe oră până marți noaptea sau miercuri dimineața în timp ce se îndreaptă spre Insulele Bermude, a anunțat Centrul Național pentru Uragane (NHC), relatează Reuters.


Uraganul Humberto a crescut în intensitate în timp ce se îndreaptă spre Insulele Bermude. NHC a afirmat că este de așteptat ca centrul uraganului să se apropie de Insulele Bermude miercuri noaptea. Uraganul se află la 960 de kilometri vest de Bermude, deplasându-se cu o viteză de 13 km pe oră, a precizat Centrul Național pentru Uragane.


Furtuna tropicală Humberto, care a crescut în intensitate devenind uragan duminică seara, a adus cu ea ploi în nord-vestul Bahamas, devastat de uraganul Dorian, în timp ce s-a îndepărta de coastele SUA, a mai spus NHC.


La începutul acestei luni, uraganul Dorian a lăsat în urmă 13.000 de locuințe distruse sau deteriorate în Bahamas, potrivit Crucii Roșii. Circa 2.500 de persoane sunt în continuare date dispărute în Bahamas, în timp ce bilanțul oficial al trecerii uraganului este de 50 de morți. Insulele Grand Bahama și Abaco au fost cel mai grav afectate. Uraganul, transformat în furtună de categoria 5 - cea mai puternică - când a atins țărmul în insulele Abaco, s-a îndreptat apoi spre Statele Unite, ajungând pentru a doua oară pe uscat sub formă de furtună de categoria 1, în Carolina de Nord, înainte de a lovi Canada.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 14 Iulie 2019
Stire din Actual : Uraganul Barry a lovit America
Marţi, 31 Octombrie 2017
Stire din Economie : Furtuna  a provocat accidente pe mare
Pagina a fost generata in 0.4459 secunde