Un băiat de 9 ani a fost vândut pedofililor chiar de mama sa. Un nou caz șocant

267
Un băiat de 9 ani a fost vândut pedofililor chiar de mama sa. Un nou caz șocant - copiltrist-1515700461.jpg

Articole recomandate

Opt persoane au fost arestate în mai multe țări europene după descoperirea unei rețele de pedofili care au agresat sexual un băiat de 9 ani oferit acestora, în schimbul unor sume de bani, chiar de mama sa, au comunicat joi procurorii germani, transmite dpa.


Printre cei arestați se află mama copilului și partenerul acesteia, rezidenți în apropierea orașului Freiburg, din sud-vestul Germaniei.

Mama, de 47 de ani, și partenerul său, de 37 de ani, sunt acuzați de abuz sexual asupra copilului, precum și de faptul că l-au pus în mod repetat la dispoziția unor bărbați, contra cost, pentru a fi violat. Faptele au avut loc în zona Freiburg.

'Este vorba despre cel mai grav de abuz sexual împotriva unor copii la care a lucrat vreodată biroul criminalistic din Baden-Wuerttemberg', a declarat un purtător de cuvânt al acestei autorități.

Băiatul a fost salvat de autorități în urma unor informații anonime ce au dus la declanșarea unei anchete, în septembrie, referitoare la o rețea de pedofilie. Copilul se află acum în grija statului.

Procurorii afirmă însă că în acest caz există și alte victime, printre care o fată care a fost agresată sexual de tatăl ei, arestat între timp de poliție.

Printre suspecți se numără un militar german în vârstă de 49 de ani, care a fost arestat la cazarma din Alsacia a Brigăzii franco-germane.

Ceilalți suspecți, cu vârste între 32 și 43 de ani, sunt rezidenți în regiunea Freiburg, în landul german Schleswig-Holstein, în Elveția sau în Spania, scrie realitatea.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3704 secunde