Un avion a aterizat de urgență după ce pasagerilor a început să le curgă sânge din urechi și nas

294
Un avion a aterizat de urgență după ce pasagerilor a început  să le curgă sânge  din urechi și nas - unavionaaterizat-1537713568.jpg

Articole recomandate

Un avion al companiei Jet Airways, care zbura de la Mumbai la Jaipur, a fost forțat să aterizeze de urgență după doar câteva minute, deoarece aproximativ 30 de pasageri au acuzat sângerări nazale și din urechi, scrie CNN.

"Aeronava B737, cu 166 de pasageri și cinci membri ai echipajului, a aterizat în mod normal în Mumbai", a transmis Jet Airways.

"Toți pasagerii au fost scoși în siguranță și la terminal. Câteva persoane au primit primul ajutor după ce s-au plâns de dureri ale urechilor și de sângerări nazale", adaugă compania.

Un oficial al Direcției Generale a Aviației Civile (DGCA) a declarat, pentru CNN News, că un membru al echipajului ar fi uitat să apese un buton pentru a presuriza cabina.

"În timpul urcării, echipajul a uitat să selecteze un comutator și astfel că presurizarea cabinei nu a putut fi menținută și măștile de oxigen au căzut pentru a fi folosite de pasageri", a spus oficialul.

În comunicat, Jet Airways a transmis că zborul 9W697 "s-a întors la sol din cauza pierderii presiunii din cabină". O purtătoare de cuvânt a refuzat să confirme afirmația că echipajul a uitat să apese butonul de presurizare.

Filmele realizate de pasageri în interiorul avionului îi arată pe aceștia purtând măști de oxigen.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3347 secunde