Tragedie aviatică! Au fost găsiți piloții aeronavei prăbușite în Franța

181
Tragedie aviatică! Au fost găsiți piloții aeronavei prăbușite în Franța - avion91405300-1547194756.jpg

Articole recomandate

Cei doi piloți ai avionului de vânătoare Mirage 2000-D prăbușit miercuri în zona Mignovillard din estul Franței au fost găsiți morți, a anunțat Florence Parly, ministrul francez al Apărării, citat de publicația Le Figaro.


Ministrul a anunțat prin intermediul unui comunicat că cei doi piloți, căpitanul Baptiste Chirié și locotenentul Audrey Michelon, au fost găsiți morți joi seară, cauza exactă a accidentului nefiind încă stabilită.

Avionul de vânătoare a dispărut de pe radare miercuri, în jurul orei locale 11.00, după ce a decolat de la baza militară Nancy-Ochey din Meurthe-et-Moselle pentru a efectua un zbor de antrenament. Epava aeronavei a fost găsită în zona Mignovillard din estul Franței, la o înălțime de aproximativ 1.000 de metri.

"Operațiunea de căutare a aeronavei Mirage 2000-D, care a dispărut de pe radare miercuri dimineață, a dus din păcate la confirmarea decesului celor doi membri ai echipajului, căpitanul Baptiste Chirié și locotenentul Audrey Michelon", a transmis Florence Parly.

Operațiunea de căutare, la care au particcipat peste 150 de jandarmi, a fost îngreunată de ninsoarea abundentă din ultimele zile și vizibilitatea redusă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.885 secunde