PETA cere companiei Walt Disney să renunțe la animalele sălbatice la filmări

169
PETA cere companiei Walt Disney să renunțe la animalele sălbatice la filmări - dumbo-1496507584.jpg

Articole recomandate

Organizația de protecție a animalelor PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) cere, într-o scrisoare deschisă, producătorului Jerry Bruckheimer și companiei Walt Disney, să renunțe la folosirea animalelor sălbatice pe platourile de filmare, relatează News.ro, citând The Hollywood Reporter. 


Compania Disney nu a făcut comentarii pe tema scrisorii PETA. 


Grupul PETA, care militează pentru drepturile animalelor, le-a propus lui Bruckheimer și The Walt Disney Company să folosească imagini generate pe computer în schimbul animalelor. 


În urmă cu câteva zile, tabloidul britanic The Sun a relatat că o maimuță Capucin a vomitat de mai multe ori pe când se afla pe platourile de filmare pentru "Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar/ Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales". 


Imediat, PETA i-a cerut regizorului să își ia angajamentul că nu va mai folosi maimuțe sau alte animale sălbatice. 


PETA susține că a avertizat realizatorii filmului că maimuțele Capucin vor avea de suferit în momentul în care vor călători în Australia și că Joe Suffredini, furnizorul de animale al Avian Entertainment, a incălcat în trecut legea semnată în 1966 privind tratamentul aplicat animalelor. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4522 secunde