Parlamentul britanic s-a închis pentru cel puțin patru săptămâni

230
Parlamentul britanic s-a închis pentru cel puțin patru săptămâni - parlamentul-1585146816.jpg

Articole recomandate

Parlamentul britanic și-a suspendat activitatea pentru cel puțin patru săptămâni, începând de ieri, ca parte a eforturilor guvernului de a opri răspândirea coronavirusului, informează Reuters.

Parlamentul ar fi trebuit să se închidă pentru o pauză de Paști de trei săptămâni, din 31 martie, dar o moțiune pe ordinea de zi, ieri, a propus ca aceasta să înceapă cu o săptămână mai devreme, pe măsură ce cresc temerile că politicienii și personalul sunt puși în pericol continuând să lucreze acolo.

Parlamentul fusese deja închis pentru vizitatori și și-a redus numărul de parlamentari care au acces în Camera Comunelor pentru a le permite să stea mai distanțat în conformitate cu măsurile de distanțare socială.

Lindsay Hoyle, președintele Camerei Comunelor, a declarat, de asemenea, luni, că toate voturile ce au loc vor fi adaptate pentru a evita procesul obișnuit când sute de parlamentari sunt înghesuiți într-o cameră nu foarte spațioasă pe măsură ce voturile sunt numărate.

Moțiunea, prezentată de liderul Camerei Comunelor Jacob Rees-Mogg, declară că activitatea acestei Camere se amână până marți, 21 aprilie 2020. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.2921 secunde