Mai multe ştiri online:

Netanyahu afirmă că nu ia "lecții de moralitate" de la Erdogan

Ştire online publicată Marţi, 12 Decembrie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, aflat, duminică, la Paris, a afirmat că nu ia „lecții de moralitate”’ de la președintele turc, Recep Tayyip Erdogan, după ce liderul de la Ankara a criticat Israelul în weekend, relatează Reuters și AFP.

„Domnul Erdogan a atacat Israelul. Nu obișnuiesc să iau lecții de moralitate de la un lider care bombardează sate de kurzi în țara sa, Turcia, care bagă la închisoare jurnaliști, ajută Iranul să evite sancțiunile internaționale și îi ajută pe teroriști, inclusiv în Gaza, să ucidă oameni nevinovați”, a declarat Netanyahu într-o conferință de presă cu președintele francez, Emmanuel Macron.

Reacția lui Netanyahu survine după ce Erdogan a calificat duminică Israelul drept „stat terorist care omoară copii”, adăugând că va lupta prin toate mijloacele împotriva recunoașterii de către SUA a Ierusalimului drept capitala statului evreu.

„Palestina este o victimă inocentă, în ce privește Israelul, acesta este un stat terorist, da, terorist !”, a declarat Erdogan într-un discurs incendiar la Sivas.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7085 secunde