Legiștii au anunțat verdictul: cunoscutul actor s-a sinucis prin otrăvire cu alcool

296
Legiștii au anunțat verdictul: cunoscutul actor s-a sinucis prin otrăvire cu alcool - 4kcrimescenewithevidencedonotcro-1539258011.jpg

Articole recomandate

Legiștii din Los Angeles au stabilit că actorul Verne Troyer, cunoscut pentru rolurile Mini-Me din filmele seriei "Austin Powers" și Griphook din primul film al francizei "Harry Potter", s-a sinucis. 


Actorul, care avea o înălțime de 81 de centimetri, a murit pe 21 aprilie, la vârsta de 49 de ani. În urma unei autopsii și a altor teste realizate, medicii legiști au transmis că el a murit din cauza efectelor alcoolului și au decis că s-a sinucis.

Troyer a crescut în comunitatea Amish din Michigan și a devenit celebru grație rolului Mini-Me din franciza "Austin Powers". După debutul în serie, în 1999, în "The Spy Who Shagged Me", el l-a jucat pe Griphook în "Harry Potter and the Sorcerer's Stone" și pe Coach Punch Cherkov în "The Love Guru".

Actorul s-a luptat cu dependența de alcool, la începutul anilor 2000, iar, în ultima perioadă, cu mai multe probleme de sănătate, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7902 secunde