Incendiu devastator într-un bloc cu patru etaje din centrul orașului Toulouse. 19 persoane au fost rănite

308
Incendiu devastator într-un bloc cu patru etaje din centrul orașului Toulouse. 19 persoane au fost rănite - toulouse79260800-1547112083.jpg

Articole recomandate

Nouăsprezece persoane au fost rănite, dintre care două "în urgență absolută", într-un incendiu violent care a distrus în noaptea de miercuri spre joi un imobil rezidențial din centrul orașului Toulouse.

Clădirea cu patru etaje, "parțial prăbușită", și un hotel adiacent au fost evacuate, și cei 72 de locatari au fost duși într-un loc sigur, a declarat locotenent-colonelul Sylvain Gergaud, șeful operațiunii, care a precizat că focul a fost stins.

Pompierii au precizat că starea celorlalți 17 răniți este calificată drept "urgență relativă". Victimele au fost transportate la mai multe spitale din oraș, în timp ce persoanele evacuate au fost cazate în clădiri ale municipalității.

Pompierii au fost alertați la ora 02:40 (ora 03:40, ora României) în legătură cu incendiul produs într-o clădire rezidențială veche pe strada Bayard, în zona gării Matabiau, în centrul orașului Toulouse.

Motivul izbucnirii incendiului nu se cunoaște încă. "Flăcările s-au propagat foarte repede pe casa scării, cu o mare violență", provocând "prăbușirea parțială a clădirii", a explicat colonelul Gergaud, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3881 secunde