Hackerii Anonymus au blocat site-ul poliției din Minneapolis și amenință polițiștii corupți

184
Hackerii Anonymus au blocat site-ul poliției din Minneapolis și amenință polițiștii corupți - anonymus-1590925560.jpg

Articole recomandate

Grupul Anonymous și-a făcut simțită prezența și în evenimentele tulburi care au urmat uciderii lui George Floyd de către polițistul Derek Chauvin de la Poliția din Minneapolis și cere dreptate.


Într-un videoclip, Anonymous cere acuzarea lui Chauvin și amenință că va expune corupția din poliție din Statele Unite, iar site-ul Poliției din Minneapolis a fost blocat la câteva momente după ce clipul a început să circule pe internet.


"Polițiștii care ucid oameni și comit alte infracțiuni trebuie să fie trași la răspundere la fel ca noi ceilalți. În caz contrar, vor crede că au dreptul să facă orice își doresc. Poate veți spune că e vorba doar de niște uscături, dar ce se întâmplă dacă ofițerii care stau lângă ei și nu fac nimic în timp ce comit infracțiuni, care refuză să-i judece pe acești criminali care acționează împotriva oamenilor pe care au jurat să-i protejeze?


Oamenii s-au săturat de corupție și violență din partea unor organizații care promit să le ofere siguranță. După evenimentele din ultimii ani, mulți oameni încep să înțeleagă că nu sunt aici ca să-i apere, ci mai degrabă să-i oprime și să impună voința unor conducători criminali. Sunteți aici pentru a menține ordinea, nu pentru a oferi siguranță oamenilor. De fapt, este chiar mecanismul pe care elitele îl folosesc pentru a-și perpetua opresiunea globală.


Lumea începe să se trezească și oamenii devin din ce în ce mai furioși de fiecare dată când văd sânge vărsat inutil fără consecințe. Acești polițiști trebuie aduși în fața legii, iar ofițerul Chauvin, în special, trebuie acuzat de omor. Din păcate, nu avem încredere în organizația lor coruptă pentru a face dreptate, așa că vom scoate la iveală numeroasele crime din întreaga lume. Noi suntem legiunea. Venim", spun hackerii în clip.


Sursa: Digi24.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5272 secunde