Germania îl va extrăda pe suspectul în cazul uciderii jurnalistei bulgare

95
Germania îl va extrăda pe suspectul în cazul uciderii jurnalistei bulgare - victoria73655500-1539341509.jpg

Articole recomandate

Bărbatul suspectat de uciderea jurnalistei bulgare Viktoria Marinova va fi trimis 'în curând' din Germania în Bulgaria, a anunțat vineri justiția germană.


Parchetul din orașul Celle a indicat că suspectul nu s-a opus extrădării, care va avea loc 'în 10 zile'.

Bărbatul în vârstă de 21 de ani - identificat drept Severin Krasimov și arestat marți în Germania - a recunoscut că, sub influența alcoolului și a drogurilor, a 'lovit victima și a aruncat-o într-un tufiș', dar a dat asigurări că 'nu a vrut să ucidă victima și a negat că a violat-o'.

Viktoria Marinova (30 de ani), care era reprezentant administrativ și prezentatoare la postul local TVN Ruse, a murit după ce a fost lovită, strangulată și violată. Corpul său lipsit de viață a fost descoperit pe 6 octombrie într-un parc din orașul Ruse, aproape de malul Dunării.


La ultima ediție a emisiunii sale din 30 septembrie, Marinova a difuzat o convorbire cu doi reputați jurnaliști de investigații: Dimitar Stoianov din Bulgaria și Attila Biro din România, care întreprind o anchetă în legătură cu bănuielile de fraudă în cazuri de gestionare a fondurilor europene, în care ar fi implicați oameni de afaceri și aleși. Dimitar Stoianov și Attila Biro au fost reținuți pentru scurt timp de către poliție în cursul acestei anchete, cazul lor provocând o reacție de condamnare din partea organizației neguvernamentale Reporteri fără Frontiere (RSF), scrie Agerpres. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0282 secunde