FOTO / Cine era Mina Bașaran, tânăra milionară care a murit în avionul prăbușit, alături de prietenele sale

1507

Articole recomandate

Mina Bașaran, fiica unui magnat turc, se afla în avionul care s-a prăbușit duminică, în Iran, alături de 7 prietene și trei membre ale echipajului. Unsprezece persoane au murit în urma evenimentului tragic.


Mina Basaran, în vârstă de 28 de ani, a murit după ce se întorcea de la Dubai unde și-a ținut petrecerea burlăcițelor.

Avionul privat turcesc Challenger 604, prăbușit în Iran, aparținea Bașaran Holding, companie fondată de omul de afaceri Huseyin Bașaran, tatăl Minei.

Huseyin Bașaran este fostul vicepreședinte al echipei de fotbal Trabzonspor, iar compania lui a investit în multe domenii, precum: finanțe, construcții, turism, aviație, energie și ciment, potrivit thenational.ae.

Tânăra, care mai avea un frate mai mic, făcea parte din consiliul managerial al companiei Bașaran Holding, și se pregătea să conducă afacerea.

Mina Bașaran s-a logodit în octombrie cu Murat Gezer, proprietarul tipografiei Metprint Baski Sistemler, iar cei doi urmau să se căsătorească pe 14 aprilie.


Site-ul Metprint Baski Sistemler a căzut luni dimineața din cauza traficului intens.

Mina Bașaran a avut petrecerea burlăcițelor alături de șapte prietene, la Dubai, unde au asistat la un concert al artistei Rita Ora.

Într-o ultimă fotografie postată pe contul de Instagram, Mina Bașaran apărea alături de celelalte șapte prietene, la un hotel din Dubai.

Turnurile Mina, unul dintre cele mai mari proiecte de construcții din Istanbul, era deținut de compania lui Huseyin Basaran, și era denumit astfel după fiica magnatului.

Tânăra terminase Facultatea de Administrarea Afacerilor, în Turcia, și a urmat un master în Londra. Ea apăruse, de asemenea, în reviste de modă, precum Vogue Turcia, scrie digi24.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4742 secunde