Epidemia din China: Marele Zid și Disneyland Shanghai, închise publicului!

183
Epidemia din China: Marele Zid și Disneyland Shanghai, închise publicului! - ddd-1579871142.jpg

Articole recomandate

China a anunțat vineri închiderea unor porțiuni din Marele Zid, precum și a unor populare atracții turistice din zona Beijing-ului, în cadrul măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului, care a făcut deja 26 de victime, informează AFP, conform Agerpres.

Mormintele Ming și Pădurea de Pagode vor fi închise începând de sâmbătă, a precizat autoritatea responsabilă pentru gestionarea acestor atracții turistice. De asemenea, stadionul național din Beijing a fost închis vineri pentru a "preveni și controla" răspândirea virusului.

Tot vineri, reprezentanții Disneyland Shanghai au anunțat că parcul de distracții rămâne închis până la o nouă notificare, din cauza răspândirii virusului care a infectat deja peste 800 de persoane în China. Decizia a fost luată "pentru prevenirea și controlul epidemiei și pentru păstrarea sănătății" clienților și a personalului parcului, a precizat Disneyland Shanghai pe site-ul său, scrie Agerpres.

Chinezii se află într-o vacanță de șapte zile pentru celebrarea Anului Nou Lunar - o perioadă în care parcul de distracții este de obicei plin de vizitatori. Anul trecut, spre exemplu, Disneyland Shanghai a decis suspendarea vânzării de bilete, deoarece parcul era supraaglomerat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2979 secunde