Șeful Ligii Arabe, avertisment pentru Donald Trump

151
Șeful Ligii Arabe, avertisment pentru Donald Trump - sefulligiiarabe-1512387067.jpg

Articole recomandate

O recunoaștere a Ierusalimului drept capitală a Israelului de către administrația președintelui american, Donald Trump, va încuraja fanatismul și violența, fără să servească procesului de pace între israelieni și palestinieni, a avertizat, ieri, Ahmed Abul Gheit, secretarul general al Ligii Arabe, potrivit AFP.

În cursul unui forum organizat la Washington, Jared Kushner, ginerele și totodată consilierul apropiat al președintelui american, a anunțat că Donald Trump nu a luat încă o decizie asupra unei eventuale mutări a ambasadei SUA de la Tel Aviv la Ierusalim.

"Este regretabil că unii insistă asupra aplicării acestui demers fără să vadă pericolele pe care el îl reprezintă pentru stabilitatea Orientului Mijlociu și a întregii lumi", a declarat Ahmed Abul Gheit jurnaliștilor la Cairo.

Abul Gheit a precizat că Liga Arabă urmărește îndeaproape acest dosar și este în contact cu autoritățile palestiniene și țările arabe pentru a coordona reacția arabă dacă președintele Trump ordonă mutarea ambasadei americane de la Tel Aviv la Ierusalim.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4518 secunde