Descoperire incredibilă în pâinile trimise deținuților dintr-un penitenciar

876
Descoperire incredibilă în pâinile trimise deținuților dintr-un penitenciar - imagescmsimage00003597625979900-1515664347.jpg

Articole recomandate

Ingeniozitatea deținuților și a rudelor lor nu are limite. 


După ce zilele trecute angajații DIP au găsit droguri ascunse în morcov, joi, Ofițerii de investigații ai DIP și ai Penitenciarului nr.12-Bender din Republica Moldova au oprit pătrunderea în penitenciar a unei cantități semnificative de alcool, dar și a unor telefoane mobile ascunse în pâine, scrie Deschide.md.

Acestea au fost găsite în automobilul întreprinderii care transporta pâine la penitenciar. La punctul de trecere și control al instituției, au fost depistate 5 sticle de coniac și 4 telefoane mobile ascunse în pâine.

Cu referință la caz, au fost sesizați imediat ofițerii Inspectoratului de Poliție Bender pentru investigarea cazului și adoptarea unei decizii conform legislației.

Acum două zile, Angajații Penitenciarului nr.17 din Rezina au au găsit la punctul de control un pachet cu morcovi, trei dintre care aveau ascunse în interior seringi de 10 ml pline cu masă vegetală mărunțită, asemănătoare cu marijuana.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Decembrie 2017
Stire din Actual : A FOST GĂSIT MORT ÎN PENITENCIAR!
Duminică, 17 Decembrie 2017
Stire din Eveniment : CONSTĂNȚENI PRINȘI BEȚI LA VOLAN!
Pagina a fost generata in 2.1355 secunde