Comisia Europeană cere explicații Facebook

104
Comisia Europeană cere explicații Facebook - comisia-1522156853.jpg

Articole recomandate

Comisia Europeană a cerut explicații Facebook dacă datele utilizatorilor de internet din Uniunea Europeană figurează printre cele colectate de Cambridge Analytica, relatează Reuters. 


Biroul pentru Protecția Consumatorilor al Comisiei Federale pentru Comerț a SUA a confirmat investigarea utilizării informațiilor personale ale abonaților grupului american. 


"În acest scandal recent există sau nu unele date ale cetățenilor UE?", se întreabă comisarul pentru justiție, Vera Jourova, într-o scrisoare adresată directorului financiar al grupului Sheryl Sandberg. "Regret, dar comunicatele oficiale ale Facebook, inclusiv cele ale directorului general, Mark Zuckerberg, nu mi-au alungat temerile", afirmă ea. 


"Aceasta este deosebit de dezamăgitor, având în vedere eforturile noastre de a construi o relație între dvs. și noi pe baza încrederii. Această încredere este acum afectată", își exprimă regretul Vera Jourova, care o întreabă direct pe Sheryl Sandberg dacă este sigură că o situație similară "nu se poate repeta astăzi"? 


Comisarul european a spus că dorește un răspuns în două săptămâni. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.45 secunde