X
X
Mai multe ştiri online:

Care este numărul cazurilor de COVID-19 la nivel global

Ştire online publicată Miercuri, 01 Iulie 2020. Autor: Cuget Liber Online.
Cazurile la nivel global de COVID-19 au ajuns miercuri la 10,32 de milioane, iar cel al deceselor la 507.435, potrivit cifrelor Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), conform Agerpres.


În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 163.000 noi contagieri, în descreștere ușoară față de zilele precedente, în timp ce numărul deceselor a fost de 3.900, ușor inferior față de zilele anterioare.


Continentul american, cu 5,2 milioane de contagieri, concentrează aproape jumătate dintre cazurile globale, urmat de Europa cu 2,69 de milioane și de Orientul Mijlociu, care a depășit deja pragul de un milion de cazuri.


În privința țărilor, SUA conduc în continuare lista cu cel mai mare număr de cazuri, cu peste 2,5 milioane de cazuri, urmate de Brazilia, Rusia și India, în timp ce Peru ocupă locul șase, Chile se clasează pe șapte, Spania pe opt, iar Mexic pe unsprezece.


Mexic ocupă în schimb locul șapte pe lista țărilor cu cel mai mare număr de decese - peste 27.000 - în timp ce Peru se clasează pe 11, cu peste 9.500 de morți, lista fiind condusă însă detașat de Statele Unite, cu peste 126.000 de decese.


Datele autorităților sanitare naționale arată că 5,8 milioane de pacienți, mai mult de jumătate din total, s-au vindecat de COVID-19, în timp ce aproximativ 58.000 de pacienți - adică 1% din cazurile active, după ce în ultimele luni a fost de 2 % - se află în stare gravă sau critică.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17016 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2635 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Social
Marti, 15 septembrie Foto : Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat 1564 vizite, 0 comentarii Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1508 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.409 secunde