Au demisionat din PSD respectiv PMP, și se înscriu în partidul lui Ponta

600
Au demisionat din PSD respectiv PMP, și se înscriu în partidul lui Ponta - victorponta2-1526992578.jpg

Articole recomandate

Deputații Cătălin Nechifor și Ion Tabugan au anunțat, marți, Biroul Permanent al Camerei Deputaților că au demisionat din PSD, respectiv PMP. Ei s-au alăturat partidului condus de Victor Ponta și Daniel Constantin - ProRomânia.

Cătălin Nechifor a adus marți la cunoștință Biroului permanent al Camerei Deputaților că, începând cu data de 21 mai, va fi deputat neafiliat, membru al Pro România.

"Totodată, renunț la calitatea de vicepreședinte al Comisiei pentru administrație publică. În plus, îmi exprim dorința de a activa în continuare ca membru în Comisia pentru administrație, respectiv Comisia permanentă comună a Camerei Deputaților și Senatului pentru relația cu UNESCO", a scris Nechifor în demisia înaintată Biroului Permanent.

Deputatul Ion Tabugan a părăsit grupul parlamentar al Partidului Mișcarea Populară și a devenit parlamentar neafiliat. Potrivit unor surse parlamentare, și el se va alătura partidului ProRomânia.

Tabugan a informat marți Biroul permanent al Camerei Deputaților că nu mai face parte din grupul parlamentar al PMP și va activa ca deputat independent. Ion Tabugan a fost ales în circumscripția electorală nr. 11 Caraș-Severin, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2823 secunde