ATENȚIE CU CE COMPANIE CĂLĂTORIȚI! Avioanele rămân la sol! Zeci de zboruri, anulate!

3241
ATENȚIE CU CE COMPANIE CĂLĂTORIȚI! Avioanele rămân la sol! Zeci de zboruri, anulate! - crossroads0515midwayinternationa-1563187041.jpg
Pierderi uriașe pentru American Airlines, din cauza menținerii la sol a avioanelor Boeing 737 MAX!

Compania American Airlines a anunțat că va prelungi pentru a patra oară perioada de anulare a unor zboruri din cauza menținerii la sol a avioanelor de tip Boeing 737 MAX, informează Reuters.

American Airlines a anunțat că aproximativ 115 de curse zilnice vor rămâne anulate până la debutul lunii noiembrie, din cauza unei lipse de aeronave. Autoritățile aeronautice din toată lumea au ordonat în luna martie menținerea la sol a flotelor de avioane Boeing 737 MAX, după două incidente tragice – în Indonezia și Etiopia – în care au fost implicate astfel de aeronave și care s-au soldat cu un total de aproximativ 350 de victime.

Luna trecută, Autoritatea americană a aviației – FAA a anunțat că a descoperit la aceste avioane încă o problemă care va fi remediată cel mai devreme la începutul lunii septembrie.

"American Airlines rămâne încrezătoare că actualizările iminente ale software-ului pentru Boeing 737 MAX, împreună cu noile elemente de instruire pe care Boeing le dezvoltă în colaborare cu partenerii de sindicat, vor conduce la recertificarea aeronavei în acest an", a afirmat compania într-o declarație.

Unii analiști au declarat că nu se așteaptă ca jeturile MAX să zboare din nou înainte de sfârșitul anului.


De asemenea, compania americană Southwest Airlines operează cele mai multe zboruri cu avionele Boeing 737 Max 8, în Statele Unite. În jur de 150 de zboruri zilnice, din totalul de 4.100 de zboruri operate de companie sunt făcute cu Boeing 737. Compania American Airlines operează în jur de 85 de zboruri zilnice cu Max 8 și Max 9. Unite Airlines desfășoară activitatea pe astfel de aeronave pe aproximativ 40 de zboruri zilnice.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9705 secunde