Atentat în Iran: Președintele Hassan Rohani promite un răspuns "teribil"

220
Atentat în Iran: Președintele Hassan Rohani promite un răspuns

Articole recomandate

Președintele iranian Hassan Rohani a promis sâmbătă un răspuns "teribil" al țării sale după atacul asupra unei defilări militare care a făcut, conform celui mai nou bilanț, 29 de morți în sud-vestul Iranului, relatează AFP.


"Răspunsul Republicii Islamice la cea mai mică amenințare va fi teribil", a declarat Rohani, conform unui comunicat publicat pe site-ul său oficial.

"Cei care furnizează sprijin în materie de informații și de propagandă acestor teroriști vor trebui să răspundă", se mai arată în comunicat.

Cel puțin 29 de persoane au fost ucise și alte 57 au fost rănite în atentatul comis sâmbătă dimineață asupra unei defilări militare în orașul Ahvaz din sud-vestul Iranului, conform unui nou bilanț al televiziunii de stat.


Numărul martirilor uciși în atacul terorist se ridică la 29, printre care femei și copii dintre spectatori, iar acest bilanț s-ar putea agrava în măsura în care răniții sunt în stare critică', a relatat agenția oficială IRNA.

'Mai multe de 57 de persoane au fost rănite și internate în diferite spitale', adaugă aceeași sursă.

Conform informațiilor difuzate de media iraniene, atacul, calificat drept 'terorist' de Teheran, a fost întreprins de un comando înarmat împotriva unei defilări militare la Ahvaz, capitala provinciei sud-vestice Khuzestan, cu populație majoritar arabă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4488 secunde