Accident rutier. Șase persoane, victime în urma coliziunii

198
Accident rutier. Șase persoane, victime în urma coliziunii - img20190825wa000055622300-1566738038.jpg

Articole recomandate

Șase persoane, printre care patru copii, au fost rănite, duminică după-amiază, într-un accident rutier petrecut la intrarea în comuna Coșoveni din județul Dolj, în care au fost implicate trei autoturisme, scrie realitatea.net


Purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoșilă, a declarat că victimele sunt conștiente.

"În momentul de față se intervine la un accident rutier la intrarea în localitatea Coșoveni, unde au fost angrenate trei autoturisme. În urma evaluării primare, a reieșit că este vorba de doi adulți și patru copiii, toți conștienți și cooperanți. Se intervine cu trei echipaje SMURD", a declarat reprezentantul ISU Dolj.

În urma accidentului, polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


"Un bărbat conducea un autoturism pe DN6, direcția Craiova către Caracal, și nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers către stânga, pe o stradă laterală, intrând în coliziune cu un alt autoturism, care circula pe sens opus. Din impact cel de al doilea autoturism a fost proiectat într-o autoutilitară care circula în spatele taxiului. Au fost transportați la spital doi minori și trei adulți, aparent fiind răniți ușor", spun reprezentanții IPJ Dolj.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9249 secunde