Toate știrile despre prăjitură în ziarul Cuget Liber Online.

Prăjitură

13 articole cu tagul "prăjitură". Ultima știre adaugata : Joi, 10 Februarie 2022.

Cuget Liber -
10 Februarie 2022
Un anunț imobiliar din Cluj care a devenit viral pe Facebook în mai puțin de 48 de ore, strângând peste 17.000 de comentarii și 4.000 de distribuiri, a servit ca sursă de inspirație pentru crearea unui desert, scrie libe ...
Cuget Liber -
18 Martie 2017
Este week-end, deci liber la prăjiturit! Avem nevoie de doar câteva ingrediente: un fruct de avocado, circa 100 grame căpșuni, trei linguri de cocos ras, o linguriță de cacao, 30 de picături extract de ștevie (îndulcitor ...
Cuget Liber -
17 Octombrie 2014
Aperitiv. Ingrediente: 500g somon, 2 portocale, 150g măsline, pătrunjel, sare, unt. Mod de preparare: Se pune în tava de cuptor untul topit, se așază bucățile de somon pe tavă iar peste ele se pun feliile de portocale. S ...
Cuget Liber -
14 Octombrie 2014
Musaca de vinete. Ingrediente: 3 vinete, 5 cartofi medii, 2-3 dovlecei, 4 ardei, 6 roșii, sare, piper boabe și măcinat, o căpățână usturoi, 4-5 linguri ulei de floarea soarelui, o legătură pătrunjel, 2-3 frunze busu ...
19 Iulie 2014
Cofetăria Giorginio a luat naștere în 2005 datorită unor persoane pasionate, care și-au dorit să transmită și altora din calitatea unor produse unice și gustoase. Giorginio este prima cofetărie artizanală din Consta ...
Cuget Liber -
15 Iulie 2014
În niciun caz nu ai nevoie de ouă foarte proaspete. Și asta din cauză că ouăle puțin mai vechi sunt de preferat pentru prăjituri, deoarece sunt mai lichide și mai ușor de bătut. Nu o spunem noi, ci specialiștii Foodstor ...
Cuget Liber -
03 Februarie 2014
Pateu de ficat preparat în casă. Ingrediente: 500 grame ficat, un pachet de unt cu 60-70% grăsime, sare, câteva boabe de piper, patru ouă fierte tari, o ceapă, un morcov și o foaie de dafin. Mod de preparare: Curăță fica ...
Cuget Liber -
11 Noiembrie 2013
Multe din rețetele de prăjituri menționează clar că ouăle trebuie să fie la temperatura camerei, iar explicația principală este că acestea se încorporează mai repede și mai bine decât ouăle reci. America’s Test Kit ...
Cuget Liber -
26 Septembrie 2013
Ingrediente: ouă 8 bucăți, zahăr tos 24 de linguri, ulei de rapiță 24 de linguri, lapte grăsime 1,5 % - 24 de linguri, zahăr vani-lat 1 plic, praf de copt 1 plic, coa-jă de lămâie confiată o linguriță, făină albă de grâ ...
Cuget Liber -
09 Septembrie 2013
Ingrediente: 110 g margarină, 175 g zahăr, o linguriță esență de vanilie, 3 ouă, 250 g smântână, 250 g făină, o linguriță bicarbonat, o linguriță praf de copt, 85 g marga-rină, 200 g zahăr (de preferat, maro), 2 linguri ...
Cuget Liber -
13 August 2013
Ingrediente: 5 ouă, 350 ml ulei, 350 g făină, 250 g zahăr pudră, un plic de zahăr vanilat, o linguriță coajă de lămâie rasă, 4 piersici sau nectarine (sau alte fructe de sezon), o lingură rasă scorțișoară măcinată sau gh ...
29 Septembrie 2012
Este binecunoscut faptul că iaurtul are un rol foarte important în alimentația de zi cu zi.Acest aliment conține culturi vii de bacterii care ingerate în cantități corespunzătoare, aduc beneficii majore pentru o digestie ...
18 Septembrie 2012
În ultimii ani sute de societăți comerciale constănțene, din toate domeniile de activitate, au fost nevoite să pună lacătul pe uși. Lipsa lichidităților, problemele provocate de partenerii de afaceri, îngenunchiați la râ ...

Cele mai accesate ştiri

Pagina a fost generata in 0.2532 secunde