Workshopuri dedicate studenților, la Facultatea de Educație Fizică și Sport

de Sorin MIHALACHE Marţi, 20 Aprilie 2021 167
Facultatea de Educație Fizică și Sport (FEFS) din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța (UOC) organizează, online, vineri, 23 aprilie, două workshopuri dedicate studenților și specialiștilor în domeniu, informează conf. univ. dr. Cristian Popa, directorul Departamentului Educație Fizică, Sport și Kinetoterapie.
Conform sursei citate, cele două workshopuri - „Noțiuni de semiologie a aparatului locomotor pentru viitorii antrenori de copii și juniori”, respectiv „Studenții de azi - Profesorii de mâine” - vor putea fi accesate prin intermediul platformei Webex la linkurile https://ovidius.webex.com/meet/nicoleta.calota, vineri, 23 aprilie, de la ora 9.00, respectiv https://ovidius.webex.com/meet/popa.cristian, de la ora 14.00.
„În cadrul primului eveniment, urmărim familiarizarea studenților facultății de profil cu aspecte legate de afecțiuni ale aparatului locomotor și includerea în antrenamentul general și cel specific, din viitoarea lor activitate de antrenori, a unor elemente de profilaxie primară și secundară.
În ceea ce privește workshopul «Studenții de azi - Profesorii de mâine», obiectivul principal este de a disemina informații apărute în domeniul Științei Sportului și Educației Fizice pe plan național și internațional. Totodată, încercăm implementarea unor capabilități specifice care să răspundă nevoilor mediului socio-economic actual ce prevede schimbări sistemice”, a precizat conf. univ. dr. Cristian Popa. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei