Mariana Solomon şi Narcisa Lecuşanu, printre invitaţii workshop-ului de la FEFS Constanţa

de Sorin MIHALACHE Vineri, 23 Aprilie 2021 352
Facultatea de Educație Fizică și Sport (FEFS) din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța (UOC) organizează, miercuri, 28 aprilie, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret (DJST) Constanța și Decathlon România, workshop-ul „Multidisciplinaritatea în sportul de performanţă”.
Workshop-ul va începe la ora 13.00, pe platforma Webex, prin linkul https://ovidius.webex.com/meet/popa.cristian, şi este dedicat studenților și specialiștilor în domeniu.
„Prin intermediul acestui eveniment, se creează premisele unor noi căi de activare a personalității sportive în lumea atât de frumoasă a activităților sportive de performanță. Domeniul Știința Sportului și Educației Fizice cu interconexiunile pe care se bazează, din diverse arii de desfășurare ale activităților suport, vine în întâmpinarea specialiștilor din lumea de azi ce modulează interesul în ceea ce privește noi metode de antrenament, dar și folosirea unor materiale inovatoare, mai ales prin prisma digitalizării”, a declarat decanul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, prof. univ. dr. Ionel Melenco.
Organizatorii consideră că personalitățile invitate să participe vor aduce informații tehnice și științifice relevante, care duc la o mai bună înțelegere a fenomenului sport și pot genera povești de succes.
Conform programului transmis, temele puse în discuţie sunt:
- „Legislație în domeniul sportului în context pandemic” - prof. Mariana Solomon, director executiv DJST Constanța, consilier sport Mihail Orzan, consilier sport Alexandru Negraru, consilier sport Emiran Reşit;
- „Povestea vieții mele” - Narcisa Lecuşanu;
- „Ingredientul lipsă din reţeta succesului” - prof. univ. dr. Adrian Aron, Departamentul de Studii Doctorale în Recuperare Medicală Universitatea Radford, SUA;
- „Motivația în sport” - conf. univ. dr. Diana Victoria Gidu;
- „Refacerea în sportul de performanță - aspecte teoretice și practice actuale” - conf. univ. dr. Teodor Dragoş;
- „Beach handball” - lect. univ. dr. Adrian Georgescu. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei