Elevă de la Colegiul Militar „A.I. Cuza”, premiată la Bruxelles

de Andreea PERHAIȚĂ Miercuri, 08 Septembrie 2021 1410
Colegiul Naţional Militar „Alexandru Ioan Cuza” a fost reprezentat, zilele acestea, la o nouă întâlnire a Forumului European al Şcolilor Militare de Învăţământ Secundar. Comandantul colegiului, comandor dr. ing. Gabriel-Iulian Tănase, şi profesorul de limba engleză, prof. dr. Ene Mihaela, alături de elev sergent major Bianca Shanab, au participat, în perioada 7 - 8 septembrie, la a VII-a întâlnire a Forumului European al Școlilor Militare de Învățământ Secundar de la Bruxelles.
În cadrul acestei întâlniri a avut loc ceremonia de decernare a premiilor Olimpiadei internaționale de eseuri organizată de European Security and Defence College, în prezența reprezentanților Comisiei europene și ai liceelor militare din Europa. Eleva constănţeancă, Bianca Shanab, a obținut premiul al III-lea și a fost felicitată de către oficialități la Comisia Europeană. În cadrul ceremoniei de premiere, eleva a prezentat eseul și a răspuns la mai multe întrebări despre viitorul Uniunii Europene.
Cu prilejul acestei festivități din „inima Europei”, participanții au avut ocazia să viziteze mai multe obiective turistice, să discute implementarea proiectelor internaționale actuale și să pună bazele unor noi colaborări între liceul constănţean și celelalte licee militare din Europa. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei