Toate știrile despre meniu în ziarul Cuget Liber Online.

Meniu

33 articole cu tagul " meniu". Ultima știre adaugata : Sâmbătă, 24 Decembrie 2022.

24 Decembrie 2022
Administrația Națională a Penitenciarelor a pregătit un meniu special de Crăciun pentru cei peste 23.000 de deținuți din penitenciarele din România, potrivit Antena3Astfel, preparatele pentru mesele de Crăciun care se pr ...
02 Octombrie 2022
Deținuții de la Penitenciarul de Maximă Siguranță din Giurgiu vor primi în următoarea perioadă diverse tipuri de mezeluri și produse din carne după ce instituția a atribuit un contract în acest sens, potrivit GândulPenit ...
04 Martie 2020
Copilașii care frecventează creșele aflate în administrarea primăriei municipiului Constanța au parte zilnic de alimente sănătoase și de calitate.Astfel, meniul copilașilor este foarte diversificat în fiecare zi. Cei mic ...
17 Octombrie 2017
În urma deficiențelor descoperite de comisarii Protecției Consumatorilor în grădinițele din municipiul Constanța, directorul Direcției Județene de Sănătate Publică, Constatin Dina, a stabilit că, în decurs de o lună de z ...
Cuget Liber -
02 Decembrie 2014
Sezonul rece aduce după sine o mulțime de schimbări care se reflectă și în deciziile noastre alimentare. Acum simțim nevoia unei cantități mai generoase de alimente, adesea cu un conținut mai mare de grăsimi, însă organ ...
Cuget Liber -
25 Noiembrie 2014
Alegerea unui meniu corect, de exemplu, la prânz, te va ajuta să ai un tonus mult mai bun după-amiază, fără să te mai simți leneș și apatic. Iată cum poți fi cu bateriile încărcate toată ziua, potrivit www.goodfood.ro: ...
Cuget Liber -
19 Septembrie 2014
Vrabioară de vită cu sos de muștar. Ingrediente: 4 bucăți vrăbioară de vită sau mânzat (a câte 100 de grame fiecare), o lingură ulei, sare, piper măcinat gros. Pentru sos: o ceapă mică, 100 ml vin alb sec, 2 linguri oțet ...
Cuget Liber -
30 Iunie 2014
Solnițe de pește.Timp de preparare: 30 min. Timpul de gătire: 20 min.Ingrediente: 400 g fileuri hering marinat, 4 castraveți murați, un morcov, o ceapă roșie, câteva fire de mărar. Mod de preparare: Un aperitiv interesa ...
Cuget Liber -
16 Iunie 2014
Aperitiv. Ingrediente: o pâine tip franzelă micuță, 200 g cașcaval ras, o legătură ceapă verde, 2 linguri maioneză făcută în casă, 2 linguri iaurt sau smântână, 2 căței de usturoi, piper (opțional). Mod de preparare: Brâ ...
Cuget Liber -
24 Aprilie 2014
Aperitiv. Bărcuțe de dovlecei. Ingrediente: 2 dovlecei micuți, 8 ficăței de pui, legume mexicane, cașcaval sau caș, sare, piper, usturoi. Mod de preparare: Dovleceii se curăță de coajă, se taie pe lung pe jumătate, apoi ...
22 Aprilie 2014
Ai pregătit o mulțime de bunătăți, de la tradiționalele ouă la cozonaci, pască, drob, friptură de miel și alte asemenea bucate care îți lasă gură apă. Dar, la fel ca în anii precedenți, constați că nici tu, nici ai tăi n ...
Stire din Diverse : Cel mai sănătos meniu din lume
Cuget Liber -
03 Aprilie 2014
Oamenii de știință britanici au realizat cel mai sănătos meniu cu putință. Pentru obținerea lui a fost nevoie de ani de zile în care cercetătorii de la Leatherhead Food Research, o organizație britanică independentă, au ...
Cuget Liber -
27 Ianuarie 2014
Aperitiv: pate de casă. Ingrediente: 1 kg pește, 3 cepe, 3 căței de usturoi, sare, piper. Mod de preparare: Fierbe peștele în apă cu sare până când se topesc oasele. Adaugă ceapa și mai lasă să fiarbă. Când a fiert, scur ...
Cuget Liber -
18 Noiembrie 2013
În general, e bine să plănuiești meniul dinainte, pentru întreaga săptămână, pentru a simplifica procesul de luare a deciziilor.Cu toții știm cât de important e să găsești timp pentru a găti în fiecare zi pentru familie. ...
Cuget Liber -
12 Noiembrie 2013
1. O omletă din două ouă, câteva nuci și două roșii. 2. Un pahar de iaurt cu o lingură de semințe de in, câteva nuci și două felii de pâine. 3. O salată din legume diverse cu măsline, două ouă fierte și puțină carne răma ...
21 Septembrie 2013
Ficăței aromați. Ingrediente: 1 kg ficăței de pui, 2 cepe, 50 ml ulei, sare, piper, verdeață. Garnitura: 5 cartofi mari, sare, pătrunjel verde, 50 g ulei. Decor: salată verde, de preferat creață, roșii. Mod de preparare: ...
Cuget Liber -
02 August 2013
Când se pune problema să-și umple frigiderul sau cămara, majoritatea gospodinelor adoră să iasă la cumpărături mai ales dacă au cu ce și unde să le facă. Având în vedere că mâncarea este, încă, foarte scumpă în România, ...
Cuget Liber -
28 Decembrie 2012
Revelion cu peripeții culinare în Craiova! 600 de persoane au plătit câte 150 de lei pentru un meniu de restaurant. În acest preț ar fi trebuit să primească ruladă de curcan, friptură de porc, pește pane și open bar la b ...
Cuget Liber -
24 Septembrie 2012
Bucătăria grecească are un fel aparte de a găti aproape orice și de a da un plus de prospețime și celor mai comune mâncăruri.Ardeii umpluți (yemistes piperies, în greacă) cu carne tocată de vită sau miel amestecată cu or ...
Cuget Liber -
17 Septembrie 2012
Specialiștii în gastronomie știu că americanii sunt cei care au popularizat aceste gustări dulci, cunoscute în SUA sub numele de cookie, după termenul olandez koekie, și le-au dus la paroxism în clipa în care au adăugat ...
Cuget Liber -
01 Iunie 2012
Șalău bonne femmeIngrediente: 6 fileuri de șalău, 600 ml supă de pește, 150 ml vin alb sec, 300 ml smântână dulce, 100 grame de unt gras, 10 linguri de făină, 300 grame ciuperci albe, jumătate linguriță nucșoară rasă, o ...
Cuget Liber -
31 Mai 2012
Bărcuțe de dovlecei Ingrediente: 2 dovlecei micuți, 8 ficăței de pui, legume mexicane, cașcaval sau caș, sare, piper, usturoi. Mod de preparare: Dovleceii se curăță de coajă, se taie pe lung pe jumătate, apoi se înlătură ...
Cuget Liber -
30 Mai 2012
Roșii umplute a la grecIngrediente: 6 roșii mari, 300 grame carne de vită tocată, o ceapă, 5 linguri ulei de măsline, 100 ml vin alb sec, o foaie de dafin, 3 cuișoare, o legătură de pătrunjel, sare, piper. Preparare: Tă ...
Cuget Liber -
07 Aprilie 2012
Salată cu pere și nuciIngrediente: 4 linguri cu ulei de măsline, o ceașcă cu miez de nucă, 2 pere coapte bine, sucul de la o jumătate de lămâie, 140 grame de foi de năsturel sau spanac, două fructe de avocado, tăiate buc ...
Cuget Liber -
07 Aprilie 2012
Supă de dovlecei cu parmezan Ingrediente: 2 linguri ulei de măsline, 1 ceapă tocată, 2 căței de usturoi zdrobiți, 1 lingură cimbru, 1 litru supă de pui, 3 cartofi tăiați cubulețe, 700 g dovlecei tăiați feliuțe, 2 linguri ...
Cuget Liber -
06 Aprilie 2012
Aperitiv: pate de pește Ingrediente: 1 kg pește, 3 cepe, 3 căței de usturoi, sare, piper. Preparare: Fierbe peștele în apă cu sare până când se topesc oasele. Adaugă ceapa și mai lasă să fiarbă. Când a fiert, scurge peșt ...
Cuget Liber -
04 Aprilie 2012
Cartofi cu unt și mărarIngrediente: 500 g cartofi noi, cât mai mici, 50 g unt sau ulei, mărar, pătrunjel. Mod de preparare: Cartofii noi se pun într-un castron cu apă rece sau călduță, li se rade coaja subțire cu cuțitul ...
Cuget Liber -
31 Martie 2012
Un meniu al ultimei mese a pasagerilor Titanicului a fost adjudecat la licitație cu 76.000 de lire sterline (91.000 de euro) seara trecută în Marea Britanie, a anunțat casa de licitații care s-a ocupat de vânzare, relate ...
Cuget Liber -
01 Octombrie 2011
Se duce un român în Spania. Ce să facă în timpul liber ... se duce la coridă. Dupa coridă, rupt de foame, se duce la restaurantul coridei și cere meniul.Îi aduce chelnerul meniul și când să comande, omul vede că toate pr ...
Stire din Cetățenești : Bobițe dulci din orez
Cuget Liber -
24 Septembrie 2011
Ingrediente: o farfurie plină de orez cu lapte, rece (preparat din lapte, zahăr, orez, zahăr vanilat bourbon, portocală rasă),150 g ciocolată neagră, 100 g stafide, 100 g nucă de cocos, o lingură cacao, 100 ml frișcă lic ...

Cele mai accesate ştiri

Pagina a fost generata in 0.2577 secunde