De pe masa de Crăciun nu trebuie să lipsească bucatele tradiţionale care adună familia laolaltă. Anul acesta, cu atâtea scumpiri, se pare că unele gospodine vor renunţa la un produs tradiţional care e pe cale de a deveni ...
Fiecare creștin are pe masa de Paște ouă roșii, preparate din carne de miel, drob și cozonac. Din lipsă de timp sau pur și simplu din comoditate, gospodinele din ziua de azi sunt tot mai tentate să ia bucatele tradiționa ...
Cozonacul este pâinea dulce a secolelor trecute, deseori evocată de călătorii străini care au trecut sau locuit în spațiul românesc. Cu o istorie străveche și un neam mare și ales (echivalente ale cozonacului sunt cunosc ...
În preajma sărbătorilor de Paște, Asociația Pro Consumatori a realizat un studiu despre conținutul de aditivi din cozonacii de pe piață.APC a achiziționat 31 de tipuri de cozonac din marile structuri comerciale, cum ar f ...
Cozonacul este fără îndoială unul dintre produsele preferate ale românilor de sărbători. Preparat în casă, răspândește un miros irezistibil care multora le amintește de copilărie. Totuși, din lipsă de timp, românii și-au ...
Vremea frumoasă de Paști i-a scos pe constănțeni din case. După mesele copioase, cu drob, miel și cozonac, oamenii au ieșit la plimbare în aer liber, să ardă caloriile. Unii au ales parcurile, dar cei mai mulți au prefer ...
Nu toate gospodinele mai au acum timpul necesar sau disponibilitatea de a petrece ore bune în bucătărie pentru a se pregăti așa cum se cuvine pentru masa de Paște. Cozonacii și pasca, produsele care ne fac mai dulci aces ...
Librăria Cărturești din Constanța vă invită la o degustare de vin și cozonac.Așadar, sâmbătă, 7 aprilie 2012, începând cu ora 18:30, în cadrul deja familiar al ceainăriei, constănțenii sunt așteptați la o întâlnire a oam ...
---- Publicitate ----
Cele mai accesate ştiri
Cuget Liber (https://cugetliber.ro/) folosește cookies pentru a imbunătăți experiența utilizatoriilor noștri. Află mai multe sau Sunt de acord