Conform unui studiu recent, capsaicina, substanța ce se găsește în ardeiul iute și care îi asigură gustul, ar putea fi folosită în prevenirea cancerului intestinal.Potrivit Realitatea.net compusul care dă iuțeala ardeilo ...
Consumul de ardei iute poate contribui la scăderea mortalității, potrivit unei cercetări desfășurate de oameni de știință de la University of Vermont din SUA.Cercetarea a demonstrat faptul că se poate înregistra o reduce ...
Vă place să mâncați ardei iute? Specialiștii spun că acesta face parte din familia capsicum și reprezintă un adevărat izvor de sănătate pentru organism. Cu toate că are un gust picant/iute și din această cauză poate fi n ...
Consumul de ardei iute poate contribui la scăderea mortalității, potrivit unei cercetări desfășurate de oameni de știință de la University of Vermont din SUA, scrie UPI.com.Cercetarea a demonstrat faptul că se poate înre ...
"Eu știu că sunt multe leacuri băbești cu efect garantat, dar nu pot să cred că ciușca este trata-ment în bolile de inimă. Chiar așa, mă ajută ciușca să nu fac infarct? În plus, dacă mănânci în fiecare zi ardei iute, nu- ...
---- Publicitate ----
Cele mai accesate ştiri
Cuget Liber (https://cugetliber.ro/) folosește cookies pentru a imbunătăți experiența utilizatoriilor noștri. Află mai multe sau Sunt de acord