Cristian Mihăilescu, din nou președinte al Federației de Culturism și Fitness

1034
Antrenorul constănțean Cristian Mihăilescu, de la CS Farul, a fost ales din nou președinte al Federației Române de Culturism și Fitness (pentru un mandat de patru ani), după ce mai îndeplinise această funcție timp de opt ani, în intervalul 1992 - 2000. La Adunarea Generală de alegeri de la București, Mihăilescu l-a învins în turul doi pe Gabriel Toncean, obținând voturile a 33 dintre cele 53 de cluburi prezente.
Pentru funcția de președinte s-au înscris în cursă patru candidați, printre care și fostul președinte, Jorj Unciuleanu, și el constănțean, dar care nu a reușit să treacă de turul întâi, rundă care i-a trimis mai departe pe Mihăilescu (19 voturi) și Toncean (15 voturi). Vicepreședinte a fost ales ieșeanul Petru Ciorbă.
Cristian Mihăilescu este una dintre figurile emblematice ale culturismului românesc. Multiplu campion național de seniori și masters, medaliat internațional (la amatori), dar concurent de succes și în întrecerile de veterani ale profesioniștilor, la diverse federații (vicecampion mondial, Mr. Europa, Mr. Univers, locul doi la Masters Mr. Olympia 2003 - categoria peste 50 de ani). Mihăilescu împlinește 59 de ani pe 4 decembrie, dar se menține într-o formă de invidiat. Maestru emerit al sportului și conferențiar universitar doctor la Academia Navală Mircea cel Bătrân, noul președinte al FRCF a fost distins în 2004 cu Ordinul Meritul Sportiv clasa 1.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7365 secunde