Farul îl ia împrumut pe Paul Papp și aduce și trei străini

2529
Farul îl ia împrumut pe Paul Papp și aduce și trei străini - 06866f020cb80790b158b1ea301680a3.jpg

Articole de la același autor

Fundașul central de 20 de ani a participat, aseară, la antrenamentul "marinarilor"
și va fi împrumutat pe șase luni. Azi-noapte, era așteptat un alt stoper, Diogo Da Silva, iar astăzi vin alți doi străini, un brazilian și un grec.

Paul Papp împlinește 20 de ani pe 11 noiembrie și este un stoper de 1,88 m înălțime și 80 kg greutate. Va fi împru-mutat pe jumătate de an de la FC Vaslui. A mai jucat la FC Botoșani (unde a fost căpitanul echipei) sau la Unirea Dej.
Papp a sosit aseară la Constanța, la puțin timp după ce Marius Șumudică începuse antrenamentul, astfel că pentru început a lucrat separat cu secundul Radu Crețulescu.
"Sosirea la Farul e un pas înainte în cariera mea. Am venit să întăresc apărarea și să ajut echipa. În iarnă, după ce expiră împrumutul, nu știu ce se va întâmpla, dacă voi rămâne sau nu la Constanța", a declarat Papp.
Azi-noapte, era așteptat la Constanța un alt fundaș central, portughezul Diogo Lezico da Silva (26 ani, 1,90 m), de la Gloria Buzău. "Mâine - poimâine (n.n. - azi, mâine) vom purta cu Diogo tratativele finale", a declarat, pentru "Cuget Liber", Mircea Crainiciuc, președintele executiv al Farului.
Marius Șumudică a anunțat că, astăzi, alți doi străini vor veni la Farul: un atacant brazilian care a jucat la Iraklis Salonic (descrierea potrivindu-i-se lui Alex Leandro, 25 ani, 1,77 m / 70 kg; a mai evoluat la FC Sion, Sao Paolo, Unirea Urziceni, Dinamo II și, de curând, a fost în probe la Unirea Alba Iulia) și un mijlocaș coordonator grec, care a evoluat la Fortuna Düsseldorf, în Liga a II-a din Germania. Nu este exclus ca, tot astăzi, la Constanța să apară și un al doilea atacant, din prima ligă română, după cum se zvonește că la Farul ar putea ajunge și doi jucători din Ghana sau Felix Dja Ettien (mijlocaș ivorian, 30 de ani, a mai jucat la Levante între 1997 și 2008), pe care l-a avut în atenție și FC Ploiești (când era în Liga a II-a).
Partida din faza a V-a a Cupei României Delta Tulcea - FC Farul se va juca joi, 10 septembrie, o zi mai târziu față de cum fusese stabilit inițial. Ora rămâne neschimbată, 16,30. După acest meci, pentru Farul urmează partida de campionat cu FC Snagov, în deplasare, care va avea loc duminică, 13 septembrie.
Altfel, Tibor Moldovan, atacantul împrumutat de Farul la Unirea Alba Iulia, nu intră în vederile antrenorului Adrian Falub, jucătorul putând ajunge la Jiul Petroșani.
***
Ieri, portarul de 19 ani Alexandru Iatan, împrumutat de Astra la Dunărea Giurgiu (Liga a II-a), a murit în timpul unui antrenament, după o serie de lovituri de la 11 m. Era doar a doua ședință de pregătire pe care Iatan o făcea cu Dunărea, echipă la care ajunsese tot ieri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 31 August 2009
Stire din Sport : Am ajuns de râsul curcilor!
Vineri, 21 August 2009
Stire din Sport : Ce vrăji mai face Cosmin Matei?
Pagina a fost generata in 0.4392 secunde