Isterie din cauza Facebook / Utilizatorii sunt scoși din cont și nu se mai pot loga

377
Isterie din cauza Facebook / Utilizatorii sunt scoși din cont și nu se mai pot loga - fb-1488008228.jpg

Articole recomandate

Noi probleme la Facebook. Utilizatori din întreaga lume s-au plâns că sunt scoși din cont, pe aplicația rețelei de socializare, și nu reușesc să se mai logheze.

Noua eroare a Facebook a fost sesizată de ieri, din jurul prânzului. Mai mulți utilizatori s-au plâns pe Twitter că aplicația rețelei de socializare i-a scos "cu forța" din cont și nu au mai fost lăsați să se logheze. Problema afectează în principal utilziatorii din SUA și din Europa, potrivit hărții furnizate de downdetector.com.


Un purtător de cuvânt al Facebook a declarat pentru Daily Mail că problema a apărut din cauza unei rori identificate în sistemele care au ca scop prevenirea accesării conturilor din surse suspecte. Problema a fost rezolvată, iar oamenii afectați de situație își vor putea accesa conturile fără să întâlnească alte impedimente.

Utilizatorii care s-au confruntat cu această problemă s-au plâns că au primit mesaje prin care li se cerea să își schimbe parola sau în care li se spunea că aplicația nu poate verifica autenticitatea contului.

Este a doua problemă cu care se confruntă Facebook în decurs de numai o săptămână. Miercuri, utilizatorii au spus că nu mai pot accesa newsfeed-ul, scrie libertatea.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3308 secunde