Ce rezoluție va avea ecranul noului Galaxy Note 4

2716
Ce rezoluție va avea ecranul noului Galaxy Note 4 - samsunggalaxynote3-1403097499.jpg

Articole recomandate

Samsung pregătește încă un phablet din seria Galaxy Note, primele detalii despre acesta anunțând un înlocuitor pe măsura așteptărilor, cu ecran spațios și rezoluție mai bună decât ce oferă actualul model Galaxy Note 3. 


Cu nume de cod SM-N900A, prototipul ieșit la iveală în India ar fi nimeni altul decât Galaxy Note 4. Din puținele detalii oferite aflăm că avem de-a face cu un ecran ce suportă rezoluția 2560x1440, la fel cât oferă și competitorul LG G3. Cu toate acesta diagonala de afișare rămâne neschimbată, ecranul QHD de 5.7" oferind imagini de aproape două ori mai clare decât cel Full HD instalat pe actualul Note 3.


Comparat cu rivalul LG G3, noul telefon Galaxy Note 4 va avea un atu important, luând forma stylus-ului inserat într-un compartiment special prevăzut pe carcasă și selecția de aplicații pentru desenat și lăsarea de notițe în documente și poze.


Dacă luăm drept exemplu calendarul de lansări folosit anul trecut, Galaxy Note 4 ar putea avea prezentarea oficială în luna septembrie, la expoziția IFA Berlin, la mică distanță în timp de modelul Galaxy S5 Prime.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4223 secunde