Ai trimis un mesaj greșit în Whatsapp și vrei să-l ștergi? Iată cum te poate salva aplicația

9245
Ai trimis un mesaj greșit în Whatsapp și vrei să-l ștergi? Iată cum te poate salva aplicația - whatsapp-1496919523.jpg

Articole recomandate

Câți nu ne-am rugat să se întâmple o minune și mesajul pe care l-am trimis din greșeală sau în privința căruia ne-am răzgândit imediat ce am apăsat butonul de trimitere să dispară ca prin farmec? 


Iată că utilizatorii aplicației WhatsApp au încă un motiv de bucurie: pot șterge mesajele înainte ca acestea să fie citite de către destinatar.


Condiția pentru a putea șterge sau edita un astfel de mesaj din conversațiile pe care le ai cu cineva este ca mesajul trimis să nu fi fost deja citit de cel ce trebuie să primească textul, potrivit playtech.ro.


Conform celor ce au descoperit funcția, de la WABetaInfo, aceasta este dezactivată în setările standard, fiind nevoie de activarea manuală a noii opțiuni. Pentru a putea edita sau șterge un mesaj deja trimis, trebuie să ții apăsat pe un astfel de text, până ce apare meniul cu opțiuni.


În acest meniu vei avea opțiunile EDIT și REVOKE. Prima dintre ele îți va permite să modifici conținutul textului pe care deja l-ai trimis, în timp ce a doua va șterge complet mesajul deja trimis.


Momentan, WhatsApp nu a confirmat oficial introducerea unei asemenea funcții. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1985 secunde