ZI NEAGRĂ PENTRU SPORTUL ROMÂNESC. S-A STINS DIN VIAȚĂ CEL CARE A BĂTUT RECORD DUPĂ RECORD

1530
ZI NEAGRĂ PENTRU SPORTUL ROMÂNESC. S-A STINS DIN VIAȚĂ CEL CARE A BĂTUT RECORD DUPĂ RECORD - candela1496903982-1497246707.jpg

Articole recomandate

Gheorghe Gușet a murit. Atletul era internat după ce a suferit o disecție a aortei în urmă cu patru zile, anunță libertatea.ro

Atletul care a bătut record după record la toate categoriile de vârstă la aruncarea greutății s-a simțit rău în urmă cu patru zile, la masa de prânz. Medicii erau rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.




"Uriașul din Carpați" și-a încheiat cariera după o insuficiență renală cronică.


Gheorghe Gușet, născut pe 28 mai 1968, n-a avut rival timp de 25 de ani în probele de aruncare agreutății, câștigând competiții la toate categoriile de vârstă.

"Uriașul din Carpați" era una dintre metaforele cu cale era gratulat Gheorghe Gușet, aceasta nu numai datorită fizicului impresionant, ci a rezultatelor de excepție din cariera lui sportivă!


Din păcate, cariera sa de performanță s-a întrerupt brusc când avea 40 de ani, după o insuficiență renală cronică.


Până la urmă, marele atlet a fost supus unui transplant renal la Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal din Cluj-Napoca. Operația a fost una reușită, iar Gușet s-a născut pentru a doua oară!

Între timp, el a mai acuzat probleme de sănătate, dar și-a continuat activitatea de antrenor la CSM Zalău.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5629 secunde