Voleiul românesc, mai sărac fără Iulian Rădulescu!

416
Voleiul românesc, mai sărac fără Iulian Rădulescu! - voleicvmtomisgrupacadeti-1385057876.jpg

Articole de la același autor

Unul dintre cei mai apreciați antrenori din voleiul românesc, Iulian Rădulescu, tehnician care a descoperit și promovat mai mulți jucători de valoare, a încetat din viață, la vârsta de 61 de ani, răpus de o boală necruțătoare.

Tristețe în familia sportului constănțean, odată cu trecerea în neființă a antrenorului Iulian Rădulescu. De-a lungul carierei, tehnicianul a obținut nu mai puțin de 18 titluri naționale la nivel ju-venil - cinci titluri la Constanța, cu CVM Tomis, și 13 cu CSS Tulcea.

De numele său se leagă descoperirea multor jucători de valoare: Ionuț Harbuz, Marian Pavel, Alexandru Halchin, Adrian Costache, Mihai Dumitrache, Marius Dascălu. Ultimii jucători promovați la echipa de seniori sunt actualii componenți ai campioanei CVM Tomis Constanța, Adrian Aciobăniței, Mihai Tarța, Alexandru Zahar și Robert Vologa.

Iulian Rădulescu reușise să obțină trei titluri naționale în ultimul sezon cu CVM Tomis în competițiile rezervate juniorilor, cadeților și speranțelor.

"Este o pierdere uriașă pentru voleiul românesc, care devine astfel mai sărac și, cu siguranță, mai trist. A fost omul care a format campionii Tomisului la juniori, a fost tatăl pepinierei Constanței la volei. Era o somitate în domeniul juniorilor, dovadă cele 18 titluri naționale câștigate. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate și avem încrederea că cei care îi vor urma vor reuși să țină la un nivel ridicat ștacheta performanței sportive", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul executiv al CVM Tomis Constanța, Serhan Cadâr.

Iulian Rădulescu va fi condus, astăzi, pe ultimul drum. Cortegiul funerar va porni, la ora 13.00, de la Cimitirul Central, iar în drum spre Cimitirul Anadalchioi, unde va fi înmormântat, va face o escală la Școala nr. 12, unde a activat.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6007 secunde