SuperLiga la rugby, etapa a doua

Vlaicu, omul cu punctele Farului în meciul de la Cluj

344
1
Vlaicu, omul cu punctele Farului în meciul de la Cluj - vlaicu-1396788654.jpg

Articole de la același autor

Spectacol rugbistic, sâmbătă, pe Cluj Arena, cu Universitatea și RCJ Farul Constanța în rolurile protagonistelor. La final, trupa antrenată de Neil Kelly s-a impus cu scorul de 9-7, lăsându-le gazdelor punctul bonus defensiv. 


RCJ Farul a marcat repede în partida de la Cluj, Vlaicu transformând o lovitură de pedeapsă, 0-3. Faza a pornit de la o pătrundere elegantă a lui Jantjies, blocat la cinci metri de terenul de țintă. După primul sfert de oră, tot Farul a pus puncte pe tabelă, același Vlaicu trimițând din nou balonul printre barele butului studenților: 0-6, acesta fiind scorul la pauză. 
Jucând cu precădere pe înaintare, ardelenii au început repriza secundă în 22-ul "marinarilor". Dimofte a avut șansa de a reduce din diferență, însă balonul șutat de el din lovitură de pedeapsă nu a nimerit cadrul butului advers. 
Universitatea a continuat jocul în aceeași manieră entuziastă și, în min. 52, Dimofte s-a aflat din nou față în față cu butul "marinarilor", ratând iarăși, imitat fiind, patru minute mai târziu, de Vlaicu. Trebuie spus că ratarea lui Vlaicu a venit într-un moment în care Clujul avea superioritate numerică, Van Neel primind cartonaș galben după un placaj înalt. 
Unicul eseu al partidei a fost marcat în min. 64: după un mol care i-a împins pe constănțeni până la cinci metri de propriul teren de țintă, Dimofte a luat balonul și, în ciuda opoziției a trei apărători, a reușit eseul, pe care tot el l-a transformat, 7-6. 
Neîmpăcată cu gândul înfrân-gerii, Farul a replicat imediat, a mutat jocul în terenul Universității și a beneficiat de o lovitură de pedeap-să. Vlaicu n-a mai greșit, 7-9. 
Finalul a fost dramatic. Echipa gazdă a presat, iar eforturile i-au fost răsplătite cu o lovitură de pedeapsă, ratată însă de Ignea. Astfel, "marinarii" pleacă de la Cluj cu patru puncte, lăsând gazdelor doar bonusul defensiv. 
Iată și celelalte rezultate ale rundei a doua a SuperLigii: RCM Timișoara - CSM Știința Baia Mare 13-19, Dinamo - Steaua 6-24. 
Etapa viitoare (duminică, 13 apri-lie, ora 11.00), RCJ Farul va juca, pe teren propriu, cu Dinamo București. 


Comentează știrea

el nino
6 aprilie 2014
cum e turcu; si pistolu'

Dragomireeeeeee, capetenie incompetenta, esti multumit de cum joaca echipa campioana a transferurilor fasaite pe care ai facut-o cu florian ala mincinos? nu mai iesi tu acum la teveu sa spui cat esti tu de dastept, ce mutari ai facut si cum vrei tu sa iei ( iar!!!!??) campionatul? sau o mergi pe burta si o sa-ti vina graiul abia saptamana viitoare cand o sa-i snopiti pe militieni? presedintele de la cj iti mau suporta mult minciunile sau ii place cum il traduci?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.758 secunde