Viitorii "stejari", prezenți la Constanța, la Circuitul Național de mini-rugby

518
Viitorii

Articole de la același autor

În perioada 23-25 iunie, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan", se desfășoară prima etapă a Circuitului Național de mini-rugby, ediția 2017, în organizarea Federației Române de Rugby, în parteneriat cu CS Cleopatra Mamaia. 


Aproximativ 400 de sportivi legitimați la 25 de cluburi din întreaga țară se vor duela în cele trei categorii de vârstă: U8, U10 și U12. Din județul Constanța, vor fi prezente echipele CSO Ovidiu (U8 și U10) și AS Victoria Cumpăna (U12). 


Sâmbătă, 24 iunie, de la ora 10, vor începe meciurile din grupe, iar duminică, 25 iunie, se vor disputa finalele. Imediat după, va avea loc și festivitatea de premiere, acolo unde cele mai bune echipe și cei mai valoroși jucători vor fi recompensați de către organizatori. 


"Ne bucurăm că putem organiza această competiție, vitală pentru viitorul rugby-ului românesc. Acești copii într-o zi vor crește și vor reprezenta România, așa că merită toată atenția noastră. Câteva sute de copii vor juca pe terenul din «Badea Cârțan». Este și un prilej foarte bun pentru ei să vină la mare, să se plimbe, să vadă orașul Constanța. Sunt sigur că va fi un turneu interesant și foarte disputat", a declarat Vasile Chirondojan, președintele CS Cleopatra Mamaia, clubul organizator. 


Tot duminică, 25 iunie, la Complexul "Cleopatra" din Mamaia, va avea loc ședința tehnică a celei de-a opta ediții a turneului Oval 5 Beach Rugby România, ce va debuta în data de 26 iunie, în organizarea Federației Române de Rugby, CS Cleopatra, Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța, împreună cu Primăria Constanța și mass media locală. 


Și-au anunțat prezența la competiție 25 de echipe din țară. În competiția fetelor, Venus Piatra Neamț va bifa prima prezență în prestigioasa competiție de rugby de pe litoral. 


Meciurile se vor desfășura pe nisipul din fața Complexului "Cleopatra" Mamaia.   


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2978 secunde