Victorii pe linie pentru echipele constănțene de handbal

191
Victorii pe linie pentru echipele constănțene de handbal - victorii-1475417774.jpg

Articole de la același autor

HC Dobrogea Sud Constanța își continuă seria victoriilor în Liga Națională de handbal, după ce, vineri, în fața propriilor suporteri, formația antrenată de Djordje Cirkovic a trecut de Dunărea Călărași, scor 25-22 (13-12), contabilizând a cincea victorie consecutivă. 
Pentru HCDS, au marcat Crnoglavac (6 goluri), Buricea (4), Toma (3), Nikolic (3), Cutura (3), Celica (2), Angelovski (2), Vujadinovic (1) și Soare (1). 


În clasament, HC Dobrogea Sud se află pe prima poziție, cu 15 puncte, la egalitate cu Dinamo București, echipă care are însă un meci mai puțin disputat. 


Etapa următoare, miercuri, 5 octombrie, dobrogenii se vor deplasa pe terenul celor de la HC Vaslui, o echipă foarte puternică în acest debut de campionat, clasată pe locul 5, cu patru victorii și două înfrângeri. 


Și HC Farul Constanța merge din victorie în victorie. Sâmbătă, echipa antrenată de Eden Hairi a învins, scor 22-21 (12-9), în deplasare, pe Altetico Alexandria, într-o partidă contând pentru etapa a lll-a a Diviziei A, Seria A. 


Pentru HC Farul, au marcat Niță (10 goluri), Stankovic (6), Lekovic (2), Savu (2), Loghin (1), Ion (1). 


Tot în această etapă, AHC Dobrogea Sud Constanța ll a trecut de CS HC Buzău cu 30-25 (21-14).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5011 secunde