Victorie de moral pentru "stejari", înaintea duelului cu Rusia

245
Victorie de moral pentru

Articole de la același autor

Naționala României de rugby a învins, sâmbătă, reprezentativa Spaniei cu scorul de 13-3 (10-3), în etapa a doua din Rugby Europe Championship (REC), într-o partidă disputată pe Stadionul Național "Arcul de Triumf" din Capitală. 


Chiar dacă jocul "stejarilor" nu a fost convingător, victoria a fost una de moral înaintea confruntării cu Rusia, de la Soci, din 4 martie.
Punctele tricolorilor au fost reușite de veteranul Florin Vlaicu (un eseu transformat și două lovituri de pedeapsă reușite), în timp ce pentru oaspeți a înscris Brad Link-later (lovitură de pedeapsă).


Prin reușitele din acest meci, Vlaicu a ajuns la un singur punct de "borna" de 800 de puncte marcate pentru națională, obiectivul său declarat fiind de a ajunge la 1.000 de puncte.


"Am obținut o victorie importantă în economia calificării la Cupa Mondială din 2019, împotriva Spaniei. Jocul și scorul poate nu au fost la nivelul așteptărilor suporterilor, dar până la urmă este important că am câștigat. Sper ca staff-ul să găsească soluțiile necesare revenirii la nivelul de joc de anul trecut. 


Înfrângerea cu Germania rămâne una dureroasă, dar va deveni și mai tristă dacă nu învățăm nimic din ea", a declarat Alin Petrache, președintele FR de Rugby.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7396 secunde