Verificare cu succes pentru atleții constănțeni înaintea etapelor finale

223
Verificare cu succes pentru atleții constănțeni înaintea etapelor finale - verificare-1462814992.jpg

Articole de la același autor

În zilele de 7 și 8 mai, la Pitești, a avut loc o etapă de verificare pentru juniorii 2 și 3, înaintea Campionatelor Naționale. La această întrecere, Constanța a fost puternic reprezentată de atleții legitimați la LPS "Nicolae Rotaru"(antrenori, Niculina Chiricuță și Cătălin Ganera) și CS Farul (antrenor, Eveline Lisenco), care au obținut rezultate foarte bune. 


La juniori 3 (2001-2002), faristul Stere Șiangă a reușit să se impună în probele de triplusalt și lungime. Clasări pe podium au obținut și sportivii de la LPS "Nicolae Rotaru" Robert Bârsă și Alexandra Cornea, terminând pe locurile ll și lll în probele de 100 metri, respectiv triplusalt. 


În întrecerea juniorilor 2 (1999-2000), David Ciolpan, antrenat la LPS Constanța de Cătălin Ganera, a încheiat proba de triplusalt pe primul loc, iar în cea de lungime s-a clasat pe locul doi. Pe ultima treaptă a podiumului au urcat Bianca Șiangă (CS Farul, triplusalt), Ana Cornățeanu (CS Farul, 400 m feminin) și Andrei Cojocaru (CS Farul, 400 m masculin). 


Alte rezultate notabile au mai înregistrat Dragoș Silvestru - locul 5 (LPS, triplusalt), Eduard Rusu - locul 4 (LPS, 400 m garduri), Andrei Cojocaru - locul 4 (CS Farul, 200 m, masculin) și Ana Cornățeanu (CS Farul, 200 m, feminin). 


Competiția a fost o etapă de verificare a tinerilor atleți înaintea întrecerilor finale ale Campionatelor Naționale, ce vor avea loc, în zilele de 18 și 19 iunie, la Pitești, pentru juniori 2, și în cele de 13 și 14 iulie, la Cluj Napoca, pentru juniori 3.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4784 secunde