"VA FI DEZASTRU!" / Fotbalul constănțean, în fața colapsului

854
3

Articole de la același autor

Fotbalul constănțean la nivel de juniori și ligi inferioare începe anul nou nu tocmai cum se cuvine. Asociația Județeană

de Fotbal Constanța, la care sunt afiliate Ligile IV și V, se confruntă cu dificultăți financiare majore. La sfârșit de 2012, bilanțul datoriilor a atins suma de 300.000 lei, iar cei din interiorul AFJ spun că, cel puțin pentru fotbalul constănțean, 2013 va fi un an dezastruos.

Asociația Județeană de Fotbal Constanța a înregistrat datorii foarte mari la finalul anului 2012, aproximativ 300.000 lei (3 miliarde lei vechi), spune președintele asociației, Vasile Mihu. Cu toate astea, el susține că, la Constanța, taxele și sumele impuse pentru diferite servicii sau penalități sunt cele mai mici din România.

"Avem cele mai mici prețuri din țară la taxe, penalizări și la baremurile de arbitraj", ne-a spus Vasile Mihu.

Chiar și așa, sărăcia care a lovit fotbalul județean în ultimii ani se accentuează din ce în ce mai mult, iar 2013 nu se așteaptă a fi anul care va șterge cu buretele toate proble-mele, mai ales cele legate de bani.

"Va fi dezastru, din toate punctele de vedere, dar în special cel financiar. Este un an cumplit, echipele au datorii foarte mari la Asociația Județeană de Fotbal Constanța, în jur de 3 miliarde lei vechi, iar asociația este în stare de faliment. Este o stare gravă din punct de vedere financiar. În rest, s-au mai construit stadioane, s-au mai făcut anumite lucruri, de asta am acceptat ca echipele să aibă datorii, pentru că au încercat să facă ceva pentru infrastructură și pentru toate problemele care le au de rezolvat. Sperăm că, încet, încet, lucrurile să revină pe linia de plutire, și cu situația financiară, și cu celelalte probleme care sunt la acest nivel", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele Asociației Județene de Fotbal Constanța, Vasile Mihu.

La AFJ Constanța sunt afiliate toate echipele divizionare care au echipe cu activitate exclusivă de juniori, echipele de Liga a IV-a și Liga a V-a.

Campionatul reîncepe în martie

Liga a IV-a, Seria Est seniori se va relua pe 9 martie, cu etapa a XIX-a: CS Eforie - CFR Constanța, CS Agigea - Viitorul Pecineaga, AS Cogealac - Sparta Techirghiol, Vulturii Cazino Constanța - Aurora 23 August, GSIB Mangalia - Victoria Cumpăna, CS Portul Constanța - CSO Ovidiu.

Iată și clasamentul competiției: 1. Viitorul Pecineaga 46 p, 2. CS Agigea 38 p, 3. CFR Constanța 30 p, 4. CSO Ovidiu, 28 p, 5. Vulturii Cazinou Constanța 21 p, 6. CS Portul Constanța 19 p, 7. Aurora 23 August 19 p, 8. Sparta Techirghiol 18 p, 9. CS Eforie 16 p, 10. Victoria Cumpăna 15 p, 11. AS Cogealac 7 p. 

Comentează știrea

cirjaliu cristian
7 ianuarie 2013
hotia pe care o patronati

voi conducerea trebuie sa fiti schimbati acoperiti hotia si furtul din fotbal faceti mangle la tot pasul pentru o ciorba si un pahar de vin o sa vina 2014 cu alegeri la nivelul vostru si tu si gufa o sa plecati sa va saturati de furat si pe observatorul cirja ducetil la oftalmolog sa-i prescrie picaturi si la medicul specialist sa ii prescrie de amnezie . Fotbalul este un sport fara viitor din cauza voastra a hotilor rusine

mihu+gufa
8 ianuarie 2013
felicitari

domnilor , numai merge cu spaga , cu desaga , cu pestele la sacosa , cu cartofii in portbagaj . trebuie sa va demonstrati calitatile de manageri pe care de fapt vi le-am vazut . cumpana nu are nici macar gard la teren , de vestiare si apa calda numai vorbim . la neptun nu exista vestiare nici macar ptr arbitrii ce sa mai zicem de echipa oaspete . la cogealac la fel , nu vestiare , nu apa , nu gard . la divizia a 5 a e jale jale . deci domnilor nu va mai plangeti si gasiti solutii viabile nu impovizatii idioate cum faceti an de an .

conducator echipa
9 ianuarie 2013
pentru carjaliu

Credeti ca din cauza conducerii AJF situatia este tragica ? Mintiti cu nerusinare! ca si la Ligile superioare patronii si primariile nu mai au bani sa investesca ! Mihu construieste terenuri si vestiare?? Este datoria primariilor sa acceseze fonduri si sa construiasca stadioane ,chiar si CJ Constanta se poate implica. Nu mai denaturati lucrurile . Tot fotbalul din Romania este la pamant!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4885 secunde