UPDATE / TREI EXPLOZII PUTERNICE AU LOVIT AUTOCARUL ECHIPEI DE FOTBAL BORUSSIA DORTMUND. O victimă: jucătorul Marc Bartra. Meciul din Liga Campionilor, amânat

2446
2
UPDATE / TREI EXPLOZII PUTERNICE AU LOVIT AUTOCARUL ECHIPEI DE FOTBAL BORUSSIA DORTMUND. O victimă: jucătorul Marc Bartra. Meciul din Liga Campionilor, amânat - bvb04742100-1491935942.jpg

Articole recomandate

Momente de panică în Germania, la Dortmund. Trei explozii au vizat autocarul care transporta jucătorii echipei Borussia Dortmund, la un meci Champions League, anunță BBC.  Suflul exploziei a spart geamurile autocarului, iar jucătorul Marc Bartra a fost transportat la spital, anunță sursa citată. Incidentul a fost anunțat și la stadion.






UPDATE - Meciul Borussia Dortmund - AS Monaco, în cadrul primei manșe a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, a fost reprogramat în urma exploziilor care au vizat autocarul echipei germane, afirmă surse citate de publicația Focus. "Meciul a fost reprogramat miercuri, 12 aprilie, la ora 18.45 CET (19.45, ora României). Biletele rămân valabile", a transmis clubul Borussia Dortmund.


UPDATE -  Marc Bartra este în afara oricărui pericol. Rănile jucătorului sunt superficiale, susține Sky Germania. 






Explozia s-a produs la 10 km de stadionul pe care era programată partida. Lumea sosise deja pentru a vedea meciul. Potrivit contului oficial de Twitter al Borussiei, a fost vorba despre explozia unei bombe, dar jucătorii sunt acum în siguranță. Nu există vreun pericol în interiorul stadionului sau în jurul arenei.




"Autocarul pornise de la hotelul echipei spre stadion când trei încărcături explozive au fost detonate de la distanță", a explicat un purtător de cuvânt, Gunnar Wortmann, citat de AFP. El a precizat că geamurile autocarului au zburat țăndări și că o persoană aflată în interior a fost rănită.




Poliția germană încearcă să determine dacă este vorba de un atac terorist. 




UPDATE - Explozia s-a produs în timp ce autocarul îi transporta pe jucători la stadion, unde marți seara, de la ora 21.45 (ora României), Borussia Dortmund urma să joace cu AS Monaco, în prima manșă a sferturilor de finală ale Champions League. Partida a fost amânată și se va juca miercuri, 12 aprilie, de la ora 19.45 (ora României).



Martorii spun că au fost auzite trei explozii în apropierea autocarului, iar cioburile de la geamurile sparte l-au rănit pe fotbalistul Marc Bartra, transferat vara trecută de la FC Barcelona.















Comentează știrea

asan sevinci
12 aprilie 2017
Angela Merkel si-a făcut datoria față de Allah

Germania va deveni stat islamic cu majoritate musulmană.

butuc elis
12 aprilie 2017
islamul este religia paci

Ce-i care fac atentaturi nu sant musulmani adevărati ci sant teroriști

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3756 secunde