Universitatea "Ovidius" felicită FC Viitorul pentru titlul național

216
1
Universitatea

Articole de la același autor

Conducerea Universității "Ovidius" din Constanța a salutat titlul obținut de FC Viitorul printr-un mesaj de felicitare. Cele două entități sunt strâns legate de o colaborare fructuoasă din care au numai de câștigat.

"Studenții și profesorii universității transmit calde felicitări echipei FC Viitorul și conducerii acesteia, în special maestrului Gheorghe Hagi, pentru rezultatul excepțional obținut prin câștigarea titlului de campioană națională a României. Viitorul este cea mai tânără campioană din istoria fotbalului românesc și, în acest moment, și cel european. Parteneriatul dintre noi ne ajută să impulsionăm tinerii să se dezvolte prin perseverență și excelență, valori fundamentale ale succesului în educație, sport și viață. Dragi fotbaliști, suntem foarte mândri de voi și ne dorim să vă fim alături în toate competițiile sportive la care veți participa! Să aveți cât mai multe victorii, de care să ne bucurăm împreună", se arată în comunicatul trimis de către biroul de presă al universității. 

Comentează știrea

microb-istul
17 mai 2017
recunoasteti valorile

Este cazul ca Universitatea Ovidius sa acorde titlul de doctor honorius causa,lui Gheorghe Hagi,si diploma de absolvire la 80%din lotul clubului.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8612 secunde