Ultimul turneu de streetball al verii, pe faleza Cazinoului din Constanța

165
Ultimul turneu  de streetball  al verii, pe faleza Cazinoului  din Constanța - ultimulstreetball-1440175317.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă și duminică, pe faleza Cazinoului din Constanța, iubitorii de baschet se reunesc să-și susțină favoriții la turneul de streetball "Constanța Street Play Casino Streetball".

Meciurile vor începe de la ora 10.00, în ambele zile. La categoria M U14 și la F U14 s-au înscris câte trei echipe, la categoria M U18 s-au înscris 13 formații, iar la F U18 sunt doar două echipe. Cele mai multe echipe vor participa la M 18+, 20 de echipe se vor întrece pentru premiul de 1.000 de euro pus în joc la această categorie de vârstă. La F 18+ vor concura trei echipe, la fel ca la categoria M 35+.

La categoria M 18+, s-au format patru grupe și se vor califica în etapa următoare primele patru echipe clasate în urma disputării meciurilor. Departajarea se va face după numărul de victorii plus media punctelor marcate per meci.

Același sistem de departajare se va face și la categoria M U18, unde trec de grupă primele două clasate din cele patru grupe.

În cazul în care va ploua, organizatorii vor muta competiția sâmbătă în sala Flămânda și duminică în Sala Sporturilor.

Competiția este organizată de Asociația Terra Semper Fidelis Perspectivă pentru Viitor și Asociația Black Sea Equilibrium, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Asociația Județeană de Baschet Constanța, cu sprijinul Consiliului Județean Constanța și al Primăriei Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3718 secunde