Tristețe fără margini! Adrian Tinca a ajuns la Constanța și va fi condus pe ultimul drum

396
Tristețe fără margini! Adrian Tinca a ajuns la Constanța și va fi condus pe ultimul drum - tristete-1489162914.jpg

Articole de la același autor

În acest week-end, prietenii își pot arăta respectul și dragostea, pentru ultima dată, față de omul și sportivul care a fost Adrian Tinca. 


Sicriul cu trupul neînsuflețit al fostului internațional a fost depus, vineri seară, la Capela Cimitirului Central, la 10 zile distanță de la decesul survenit în Franța, acolo unde se afla în canto-nament cu echipa CS Cleopatra. 


După foarte multe eforturi ale familiei și prietenilor, acesta a putut fi adus în țară. Duminică, 12 martie, acesta va fi condus pe ultimul drum, pe traseu fiind inclus și stadionul "Mihail Naca" din strada Primăverii, locul unde Adrian Tinca a strălucit, iar de la ora 14 va fi înmormântat la Cimitirul Central. 


Miercuri, 1 martie, Adrian Tinca a fost găsit fără suflare în camera sa de hotel din Castres (Franța). 


Tot duminică, pe stadionul "Con-structorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan", se va desfășura Turneul 5 al Campionatului Național U17 la rugby în X. Programat să înceapă la ora 12, turneul a fost devansat cu două ore, pentru ca rugbiștii de la CS Cleopatra să-și poată lua un ultim rămas bun de la fostul lor antrenor, Adrian Tinca.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5145 secunde