Preliminariile CM 2018

Tricolorii, obligați să aducă puncte din Armenia și Kazahstan

128
Tricolorii, obligați să aducă puncte din Armenia și Kazahstan - tricolorii-1475860219.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 8 octombrie, de la ora 19, naționala de fotbal a României va disputa partida cu Armenia, în deplasare, la Erevan, în etapa a doua a Grupei E din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial din Rusia 2018. Partida, transmisă în direct de TVR 1, va fi arbitrată de rusul Vladislav Bezborodov (43 de ani).

Chiar dacă este începutul campaniei, tricolorii antrenați de Christoph Daum sunt obligați să câștige partida contra armenilor dacă vor să rămână cu șanse reale în lupta pentru calificarea la turneul final.

"Întotdeauna, obiectivul nostru este maximum de puncte. Dar asta nu pot garanta, pot garanta doar faptul că vom munci foarte mult și vom face totul pentru a pregăti cât mai bine echipa. Așa am făcut și cu Muntenegru, iar la finalul zilei putem spune că avem nevoie doar de puțin noroc. Sunt convins că vom găsi soluții pentru a câștiga acest meci și apoi ne vom concentra și pe cel din Kazahstan. O luăm pas cu pas", a declarat selecționerul Christoph Daum.

De când a fost afiliată la FIFA (1923), naționala României nu a pierdut nicio partidă disputată în data de 8 octombrie, fie că a fost vorba de confruntări amicale sau oficiale. Ultimul duel a avut loc în 2015, la București, când Ovidiu Hoban marca în poarta finlandezilor (min. 90+1) și stabilea rezultatul final al partidei, 1-1.

XXX

Tot sâmbătă, în Grupa E, mai sunt programate întâlnirile Muntenegru - Kazahstan (ora 19, Digi Sport 1) și Polonia - Danemarca (ora 21.45, Digi Sport 2).

Marți, 11 octombrie, de la ora 19, la Astana, naționala României va întâlni reprezentativa Kazahstanului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 08 Octombrie 2016
Stire din Sport : CS Năvodari, deplasare la Petroșani
Pagina a fost generata in 2.4207 secunde